ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Monica Macovei: Meleşcanu ar trebui să renunţe la candidatura pentru Preşedinţie

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Monica Macovei, candidat independent la funcţia de preşedinte, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă la Braşov, că Teodor Meleşcanu, la rândul său candidat independent, ar trebui să renunţe la candidatura pentru funcţia de şef al statului, informează Agerpres.

14 oct. 2014, 14:09
ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Monica Macovei: Meleşcanu ar trebui să renunţe la candidatura pentru Preşedinţie

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Acest lucru îl spun de când şi-a anunţat candidatura şi asta este foarte simplu pentru că, în timp ce era şeful Serviciului de Informaţii Externe (SIE), el şi-a strâns semnături în secret, pentru că nu a avut corturi amplasate pe stradă. Aţi văzut dumneavoastră undeva corturi? (…) Deci, tu eşti şeful SIE şi în secret se strâng semnături. Este inacceptabil. Teodor Meleşcanu îşi dă demisia, îşi anunţă candidatura şi aflăm şi cine a strâns semnături. Colonelul Dogaru (n.r. – Mircea Dogaru – preşedintele Sindicatului Cadrelor Militare în Rezervă) iese la televizor şi spune că a participat la strângerea de semnături. Colonelul Dogaru conduce o organizaţie pro-rusă, declarat pro-rusă”, a afirmat Monica Macovei.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Macovei a mai spus că după ce va ajunge preşedinte, ar dori ca în Parlamentul României să existe un partid care să-i susţină proiectele, dar pe care să nu-l înfiinţeze ea pentru că preşedintele trebuie să fie independent.

Citeşte şi TEODOR MELEŞCANU: Băsescu, SINGURUL preşedinte care a cerut liste cu ofiţerii acoperiţi. A ÎNCĂLCAT legea