Monica Macovei, primele declarații despre accidentul rutier în care a fost implicată: „Motociclistul a intrat din plin in aripa stângă a mașinii. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă”

Monica Macovei, fostul ministru al Justiției, a făcut primele declarații după accidentul grav în care a fost implicată, în urma căruia un motociclist a fost rănit.

08 oct. 2022, 21:21
Monica Macovei, primele declarații despre accidentul rutier în care a fost implicată: „Motociclistul a intrat din plin in aripa stângă a mașinii. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă”

Monica Macovei a făcut precizări legate de accidentul rutier produs pe DN 39. Potrivit fostului ministru, motociclistul este cel care a intrat în mașina ei, iar autoturismul pe care îl conducea nu a ajuns niciun moment pe contrasens.

„Mulțumesc tuturor celor care v-ați gândit la mine. Astăzi am fost parte a unui accident rutier. Încep să îmi revin din starea de șoc. Conducând de la 2 Mai spre Mangalia, pe banda mea și nu pe contrasens, un motociclist a intrat din plin în aripa stângă a mașinii, moment în care airbags s-au declanșat, cauciucul din stânga față s-a spart. Nu am pierdut controlul mașinii nici o secundă. Urmare a spargerii cauciucului din partea stânga față, mașina a mers încet spre stânga, oprindu-se într-un scuar mic, cu vegetație. Sper ca motociclistul sa își revină, de câteva ore încerc sa obțin informații despre starea lui”, a explicat Monica Macovei pe pagina sa de Facebook.

Accidentul, urmat de un incendiu, s-a produs în jurul orei 13 şi au fost implicate un autoturism şi o motocicletă. În urma impactului, motocicleta a luat foc iar motociclistul a fost grav rănit. Bărbatul a fost transportat la spital de echipajul SAJ, conștient, cu politraumatisme.

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani”, a transmis IPJ Constanța.

Potrivit surselor România Tv, motociclistul este un pensionar MAI.

Monica Macovei a fost testată cu aparatul alcooltest şi drogtestul, ambele rezultate fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Citește și Monica Macovei, implicată într-un accident rutier în Mangalia. Un motociclist este grav rănit