Monica Macovei: Vom demara negocierile pentru o nouă construcţie politică

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Europarlamentarul Monica Macovei a anunţat miercuri seară că va demara consultările pentru o nouă construcţie politică, transmite Agerpres.

05 nov. 2014, 19:24
Monica Macovei: Vom demara negocierile pentru o nouă construcţie politică

REZULTATE ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. ‘Suntem acum aproape o jumătate de milion şi vom fi şi mai mulţi, vrem să dublăm acest număr în câteva luni. Este vorba de modul în care ne organizăm după votul din 2 noiembrie şi atunci este nevoie de acţiune. Vrem să ne bazăm acţiunea pe principiile de integritate şi program politic pe care l-am făcut înainte de turul I al alegerilor. De aceea vom demara procedurile, consultările, pentru o nouă construcţie politică. Ţinta este să începem strângem procesul de semnături pentru un nou partid politic şi voi merge în ţară, în perioada următoare, pentru a discuta cu oamenii de la nivelul fiecărei regiuni şi judeţ’, a precizat Monica Macovei într-o conferinţă de presă.

Macovei a adăugat că unul dintre primele obiective ale noii construcţii politice este acela de a iniţia o petiţie cetăţenească şi să ceară Parlamentului să voteze legea votului electronic.

CITEŞTE ŞI Macovei: Am depus plângere penală împotriva lui Ponta şi Corlăţean pentru împiedicarea votului din străinătate