Monica Niculescu, parcurs excelent în Australia. Victorie şi la dublu, la Hobart

Perechea alcătuită din jucătoarea română de tenis Monica Niculescu și americanca Abigail Spears s-a calificat, luni, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Hobart (Australia), dotat cu premii totale de 226.750 dolari, după 6-3, 6-4 cu cuplul Hao Hibino (Japonia) / Alicja Rosolska (Polonia).

09 ian. 2017, 06:33
Monica Niculescu, parcurs excelent în Australia. Victorie şi la dublu, la Hobart

Monica Niculescu și Abigail Spears, care au făcut pereche în premieră, sunt principalele favorite ale probei și s-au impus într-o oră și 15 minute.

Cuplul româno-american și-a asigurat un cec de 1.820 dolari și 60 de puncte WTA, urmând să joace în faza următoare a turneului tasmanian cu învingătoarele din meciul Demi Schuurs (Olanda)/Renata Voracova (Cehia) — Pauline Parmentier (Franța)/Francesca Schiavone (Italia).

Citeşte şi Novak Djokovici l-a învins pe Andy Murray şi a câştigat turneul de la Doha

Pe tabloul de dublu se află și perechea româno-ucraineană Raluca Olaru/Olga Savciuk, finalistă sâmbătă la Shenzhen (China), care va înfrunta în primul tur favoritele numărul doi, Kiki Bertens (Olanda)/Johanna Larsson (Suedia).

Monica Niculescu este calificată în optimi la simplu, urmând să joace marţi contra învingătoarei dintre belgianca Kirsten Flipkens și australianca Jaimee Fourlis.