Monica Odagiu, la aproape o lună de când a ucis un tânăr în Capitală: „E una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum. Datorită terapiei mă pot întoarce pe scenă”

Au trecut câteva săptămâni de la accidentul mortal produs de Monica Odagiu în Capitală. Un tânăr de 33 de ani și-a pierdut viața, dupăn ce s-a aruncat în fața mașinii pe care o conducea actrița.

28 apr. 2023, 19:20
Monica Odagiu, la aproape o lună de când a ucis un tânăr în Capitală: „E una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum. Datorită terapiei mă pot întoarce pe scenă”

Monica Odagiu a trăit una dintre cele mai dificile perioade din viața ei. Actrița de 26 de ani a mărturisit că șocul a fost atât de mare încât a avut nevoie să pună pe pauză toate proiectele profesionale și să facă terapie. Acum, însă, actrița e hotărâtă să-și reia toate activitățile.

Citește și De ce a murit, de fapt, bărbatul lovit cu mașina de Monica Odagiu. Surpriză la rezultatul autopsiei

„Este una dintre cele mai grele perioade trăite de mine până acum și dacă nu aș fi avut alături atât de mulți oameni minunați, cărora nu contenesc să le mulțumesc, ar fi fost și mai grea.

Am considerat mai mult decât necesară o pauză de la întreaga mea activitate în săptămânile acestea, iar acum, datorită terapiei și susținerii neîncetate, sunt în punctul în care am reușit să mă pun la loc cât să mă pot întoarce pe scenă la ceea ce iubesc, la meseria mea.

Tocmai din acest motiv, vreau să vă anunț că mâine, la Cluj, o să urc pe scenă din nou cu spectacolul “O noapte furtunoasa”, iar începând cu luna mai, voi relua toate spectacolele și concertele. Vă îmbrațisez cu tot sufletul și vă mulțumesc că m-ați ajutat să rămân.. eu!”, a transmis Monica Odagiu.

Monica Odagiu, prima reacție după ce l-a ucis pe Alexandru

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte.

Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, spunea Monica Odagiu la vremea respectivă.

Citește și Noi DETALII în cazul accidentului în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu – Vestea şocantă pe care tocmai o aflase victima