Noi DETALII în cazul accidentului în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu – Vestea şocantă pe care tocmai o aflase victima

Duminică, 9 aprilie, Monica Odagiu a fost protagonista unui episod rutier îngrozitor. Actrița a accidentat mortal un bărbat de 33 de ani. În acest caz, oamenii legii au luat în considerare mai multe ipoteze, iar una dintre ele este că bărbatul a încercat să se sinucidă.

12 apr. 2023, 13:42
Noi DETALII în cazul accidentului în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu – Vestea şocantă pe care tocmai o aflase victima

Potrivit unor surse victima din accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu ar fi fost concediată de la cazinoul la care lucra pentru că consuma des alcool. În cursul zilei de 9 aprilie 2023, Monica Odagiu a avut un accident rutier, în zona Ateneului Român din București. În fața mașinii sale i-a apărut, din senin, un tânăr în vârstă de 33 de ani. A fost lovit din plin. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut să îl salveze. I-a fost declarat decesul. Luni, 10 aprilie, au sosit și rezultatele autopsiei tânărului lovit de actriță cu mașina.

Potrivit medicilor legiști, pe trupul bărbatului a fost identificat un traumatism cranio-cerebral. Leziunile au fost incompatibile cu viața. Titi Aur a analizat accidentul în care a fost implicată actriţa Monica Odagiu: „Am văzut imaginile, le-am analizat cu atenţie. Senzaţia mea este că a fost un gest sinucigaş din partea acelui tânăr. Se demonstrează încă o dată că mașina este o armă, că mașina ucide. Eu nu vreau să mă pronunţ, viteza maşinii va fi determinată de experţi. A avut reacţia corectă, a frânat şi a tras de volan. Dacă gestul tânărului a fost sinucigaş, în anumite situaţii, oricâtă experienţă ai avea, oricât de bun pilot ai fi, nu poţi evita. Nu spun că aşa a fost. Experţii trebuie să-şi spună cuvântul. Noi judecăm doar din punct de vedere al conducerii defensive, nu din punct de vedere juridic”.

Putea sau nu să evite accidentul? Este o întrebare pe care mulți și-au pus-o, iar Titi Aur a explicat, pe larg, ce trebuie să facă un șofer, în cazul în care o persoană se aruncă din senin în fața mașinii pe care acesta o conduce. Acesta spune că există două lucruri extrem de importante de care șoferii trebuie să țină cont.

EXCLUSIV Titi Aur, despre cazul accidentului comis de Monica Odagiu: „Senzaţia mea este că a fost un gest sinucigaş” VIDEO

Actriţa Monica Odagiu, în vârstă de 26 de ani, este traumatizată după accidentul teribil în urma căruia un bărbat în vârstă de 35 de ani a murit, duminică, 9 aprilie.

„Nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins şi nu doresc nimănui să treacă prin asta”, a mărturisit ea.

Monica Odagiu venea dinspre Calea Victoriei și se afla pe strada Știrbei Vodă în momentul în care Alexandru a sărit în fața mașinii condusă de ea. Bărbatul se afla în stația de autobuz și brusc s-a aruncat în fața mașinii sale, indiciile mergând către o sinucidere.

 

Mama tânărului ucis de Monica Odagiu, primele declarații. Femeia este distrusă de durere: „Era iubit de toată lumea! Nu este adevărat ce s-a spus”

Cine este Monica Odagiu

Născută în 1996 la București, Monica Odagiu a jucat, de-a lungul timpului, în „Pariu cu viața”, „Mia își ratează răzbunarea”, „16 Blows (lovituri)” și „Chororo”.

Din copilărie, Monica a avut înclinații artistice, participând alături de sora sa, Ana, dar și de tatăl lor, Gelu Odagiu, la diferite evenimente. La vârsta de 7 ani a susținut un concert de pian la Paris. A studiat 12 ani pianul, apoi chitara, s-a implicat în trupa Lala Band, în final hotărându-se să intre în lumea actoriei.

În 2016, pe când studia actoria și juca în „Pariu cu viața” de la Pro TV, Monica Odagiu a colaborat cu Dan Bittman pentru cunoscuta piesă „Stau cu picioarele în apă rece”. Ulterior, timp de un an, cei doi au format un cuplu. Monica Odagiu a participat și la emisiunea „Vocea României”, produsă de Pro TV.

 

El e tânărul ucis de actrița Monica Odagiu. Primele imagini cu Alexandru, bărbatul de 33 de ani care s-a aruncat în fața mașinii

Alexandru e bărbatul de 33 de ani care și-a pierdut viața în urma accidentului. Au apărut și primele imagini cu tânărul mort după ce a fost lovit de mașina condusă de Monica Odagiu.

Citește și Monicăi Odagiu nu i-a fost suspendat permisul după accidentul mortal. Avocat celebru: „Este prima dată când întâlnesc o astfel de situaţie, este bizar”

Monica Odagiu se afla la volanul mașinii, iar în autoturism se aflau și sora actriței, Ana Odagiu, și iubitul acesteia. „Nu este nimeni de vină, nu a fost un accident din vina Monicăi. S-a întâmplat că cineva în stare de ebrietate a traversat pe unde nu trebuie. Nu ştiu dacă a fost un act premeditat sau din greşeală”, a explicat iubitul Anei Odagiu.

Care e cauza decesului lui Alexandru, tânărul lovit cu mașina de Monica Odagiu

Imediat după incident, la fața locului a sosit un echipaj medical care i-a acordat victimei primul ajutor, însă din păcate măsurile de resuscitare nu au avut succes, iar medicii au constatat decesul bărbatului.

Conform autopsiei, cauza decesului bărbatului este traumatism cranio-cerebral cu leziuni incompatibile cu viața, spun medicii legiști. Totodată, în următoarele două-trei săptămâni vor veni și rezultatele analizelor toxicologice, pentru a se vedea dacă victima se afla sub influența băuturilor alcoolice sau a unor substanțe interzise.

Citește și Primele imagini cu accidentul în care a fost implicată Monica Odagiu. A accidentat mortal un bărbat în centrul Capitalei

Monica Odagiu a fost audiată, duminică seară, la Brigada Poliţiei Rutiere. Imediat după producerea accidentului, actriţa a fost testată cu aparatul alcooltest, dar și pentru consumul de droguri, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. „La data de 9 aprilie, în jurul orei 16:15, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulație pe strada Știrbei Vodă. Din primele informații, o femeie în vârstă de 26 de ani a condus un autovehicul pe str. Știrbei Vodă dinspre Calea Victoriei, iar în dreptul stației STB Luterană, a surprins și accidentat un bărbat în vârstă de aproximativ 35 de ani. În urma accidentului de circulație s-a declarat decesul pietonului, după ce în prealabil au fost efectuate manevre de resuscitare”, a transmis Poliția Rutieră.

Prima reacție a Monicăi Odagiu după accidentul în care a ucis un bărbat: ”S-a aruncat în fața mașinii”

”S-a aruncat în fața mașinii. A așteptat până în momentul în care să nu mai am ce să fac și s-a aruncat în fața mașinii”, a declarat Monica Odagiu