Monica Pop a fost ameninţată cu moartea. „Mi s-a spus să am grijă cum merg pe stradă”

Monica Pop, managerul Spitalului de Urgenţe Oltalmologice din Capitală, a declarat că a făcut plângere la Poliţie, după ce a fost ameninţată cu moartea. Medicul a mărturisit că nu e prima oară când se confruntă cu astfel de situaţie revoltătoare, precizând că a primit mesaje ca să aibă grijă pe unde merge pe stradă pentru că sunt maşini care îl pot lovi.

RomaniaTV.net
03 iul. 2020, 11:38
Monica Pop a fost ameninţată cu moartea. „Mi s-a spus să am grijă cum merg pe stradă”

Medicul Monica Pop a povestit cum o bună prietenă de-ale sale, „care a vorbit sincer, a fost amenințată cu moartea”. La rândul ei, a fost nevoită să depună o plângere la Poliţie, după ce a primit astfel de ameninţări.

„Am fost și eu amenințată, am făcut plângere la Poliție. A fost foarte urât. A fost în scandalul cu vaccinarea, pe care eu o susțin, nu și în cazul COVID”, a mai spus Monica Pop, potrivit stirilekanald.ro.

Managerul Spitalui de Urgenţe Oftalmologice din Capitală a mai povestit că incidentul s-a întâmplat în urmă cu doi ani, după ce a susținut că șefa de la Primiri Urgențe a spitalului s-a îmbolnăvit de rujeolă din cauza copiilor nevaccinați pe care i-a consultat.

„Am primit de dimineaţă un mesaj de ameninţare cu moartea pe Facebook pentru că susţin vaccinarea şi pentru că, susţinea persoana respectivă, cu nişte cuvinte pe care nu le pot reproduce, de o vulgaritate fără egal, că vaccinurile sunt produse de evrei şi că omorâm populaţia şi că mor copiii dacă fac vaccinuri. Şi să am grijă cum merg pe stradă pentru că sunt maşini care mă pot lovi sau că pot primi o lovitură în cap, ceva de genul acesta”, a povestit atunci dr. Monica Pop.

Medicul a precizat că la acel moment a depus plângere penală, însă vinovatul nu a fost găsit. 

BILANŢ CORONAVIRUS ROMÂNIA 3 IULIE. Număr mare de cazuri noi de COVID în 24 de ore. Peste 220 de pacienţi sunt în stare gravă la ATI