Monica Pop a răbufnit după propunerea lui Valeriu Gheorhiță! ”Studii în plus? Nu e același vaccin? Ce să mai creadă bieții oameni”

Medicul critică dur autoritățile după ce au anunțat că vor să ridice restricția de vârstă în privința vaccinului AstraZeneca.

08 mart. 2021, 14:03
Monica Pop a răbufnit după propunerea lui Valeriu Gheorhiță! ”Studii în plus? Nu e același vaccin? Ce să mai creadă bieții oameni”

Monica Pop a răbufnit după propunerea lui Valeriu Gheorhiță! Medicul a răbufnit după ce coordonatorul campaniei naționale de vaccinare din România a cerut ridicarea plafonului de vârsta în cazului vaccinului produs de AstraZeneca. Inițial pragul era la vârsta de 55 de ani, iar Valeriu Gheorghiță dorește ca acesta să fie ridicat la 65 de ani.

Monica Pop susține că autoritățile române doresc ridicarea restricției de vârstă a vaccinului AstraZeneca fără a aștepta mai multe studii în acest caz, în condițiile în care inițial persoanele peste 55 de ani nu se puteau vaccina cu serul produs de AstraZeneca.

Citește și: Adevărul din spatele ușilor închise de la ATI Sibiu! ”Ce am văzut eu nu poate fi închipuit de o viață de om. Oamenii nu mor de COVID, mor asfixiați, sedați. Abator e puțin spus, ne omorâm între noi”

Monica Pop a răbufnit după propunerea lui Valeriu Gheorhiță!

”Iar SUSPICIUNI?! S-a anunțat mereu că vaccinul AstraZeneca nu e indicat după 55 de ani! Mâine, la noi, se va ridica restricția de vârstă??!! Când au dat indicația de a nu se face după 55 de ani, știau bine de ce, nu??!! Studii în plus? Când? Până acum o lună nu era indicat după 55 de ani și acum e??!! Până la ce vârstă? Sau fără limită? Nu e același vaccin?

În urmă cu câteva minute, dl Col. Dr. Gheorghiță a anunțat pe tv că mâine se va hotărî ridicarea restricției de vârsta pentru acest vaccin, despre care s-a anunțat mereu că nu se face persoanelor de peste 55 de ani!!!!!!!!! CE SĂ MAI CREADĂ BIEȚII OAMENI???!!! Daca s-au facut studii suplimentare și ” se poate” și după 55 de ani, de ce la noi trebuie o hotărâre??!! Iar dacă înainte au spus că nu trebuie făcut după 55 de ani, e clar că știau ei de ce, nu? Se spun multe despre acest tip de vaccin! După câte știm, sunt state care nu-l fac! De ce strategii care generează mereu suspiciuni??!!”, a scris Monica Pop, duminică seara, pe o rețea socială.

Citește și: Apare medicamentul care te vindecă de Covid-19. Anunţ de ultimă oră al specialiştilor