Monica Pop a slăbit 37 de kilograme în opt luni. Ce dietă a ţinut: „Am apelat la un mic artificiu”

Monica Pop a slăbit 37 de kilograme în opt luni. Pe lângă aspectul inestetic, medicul oftalmolog a luat această decizie după ce și-a dat seama că kilogramele îi puneau în pericol sănătatea. A apelat la o dietă antică, întâlnită în numeroase practici religioase.

10 feb. 2022, 18:42
Monica Pop a slăbit 37 de kilograme în opt luni. Ce dietă a ţinut: „Am apelat la un mic artificiu”
Monica Pop a slăbit 37 de kilograme în opt luni

Monica Pop a slăbit 37 de kilograme în opt luni. Deşi nu îi plăcea când se uita în oglindă, nu era suficient pentru a schimba ceva. Deodată, s-a gândit să îşi cumpere o bluză cu câteva numere mai mică, pentru a o motiva să slăbească şi să o poarte cândva.

Citeşte şi: EXCLUSIV | Monica Pop aruncă bomba despre numărul ridicat de decese. „E foarte clar că nu e Omicron. Sunt lucruri pe care nu le cunoaştem”

Monica Pop a slăbit 37 de kilograme în opt luni

Pe lângă aspectul inestetic, kilogramele în plus îmi puneau în pericol sănătatea. În fiecare an îmi propuneam ca de la 1 ianuarie să mă apuc de slăbit.

Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conștientă că nu intru.

Timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceașcă de cafea fără zahăr dimineaţa. Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă, bluza cumpărată îmi era largă.

Singura perioadă în care nu m-am simțit bine a fost după cele nouă zile de înfometare, în care am avut o stare de leșin. În rest nu mi s-a făcut rău, ba mai mult, îmi continuam activitatea profesională fără nici un fel de probleme.

Am participat la conferințe, congrese, am acordat consultații, am intrat în sala de operații fără a mă simt niciun moment slăbită, deoarece aveam foarte multe de rezolvat.

Trebuie să recunosc că primele nouă zile au fost destul de dificile, după care tentațiile culinare nu mă mai afectau”, a spus medicul Monica Pop, potrivit gândul.ro.