Monica Pop, acuzaţii grave la adresa Poliţiei în plină epidemie de COVID: „Se aude, domnule ministru?”

Medicul Monica Pop face acuzații grave la adresa unor poliţişti pe care îi acuză de abuz și umilințele, dar și lipsa de respect faţă de seniori. 

RomaniaTV.net
30 apr. 2020, 10:55
Monica Pop, acuzaţii grave la adresa Poliţiei în plină epidemie de COVID: „Se aude, domnule ministru?”

Monica Pop a reclamat că mai mulţi politişti s-au purtat nepoliticos cu o prietenă de-ale ei, că i-au vorbit urât chiar dacă femeia le-a explicat că este operată şi că medicul i-a recomandat să facă mişcare.

„ABUZURI, DESCONSIDERARE, UMILINTĂ și LIPSA DE POLITETE LA ADRESA SENIORILOR – PINA CIND, domnilor politisti? O buna prietena se afla ieri in zona IOR pe o bancă intr-un scuar cu mai multi, la orele permise. Trece o masina de Politie, o tînara politistă vorbind in megafon sa se audă tare pe stradă : V-AU LASAT SA IESITI SA VA PLIMBATI, NU SA STATI PE BANCA LA BÎRFÄ!!!!! Si i-a amenințat că vor fi AMENDATI! Ceilalti au plecat, repede foarte speriati. Politistii ( inclusiv cea care vorbea cu atita lipsa de buna-cuviinta la megafon) au coborit s-o certe pe singura ramasă, doamna de pe banca PENTRU CĂ STĂ si nu merge, nu se miscâ!!!!INCREDIBIL si INADMISIBIL! Scrie in vreo ordonanta ca o persoana suferinda nu are voie sa stea sa se odihneasca la aer, pe o banca???! Doamna era in orele permise, avea acte, adeverinta, tot ce trebuia, legal! Le-a explicat ca are o proteza si ca i s-a recomandat de medic sa iasă, să mearga cite putin, cu intermitenta si să se aseze cind oboseste sau cind o doare! Si ca NU poate merge mult! CU O…… DE NEDESCRIS, POLITISTA I-A REPLICAR CA ATUNCI CIND VREA SA SE OPREASCA DIN MERS SI SA SE ODIHNEASCA, SA URCE IN BLOC ( la etajul 10), SA SE ODIHNEASCA si SA COBOARE!!!!! DE N E C R E Z U T!!! CU CE A GRESIT prietena mea? Politisti ( unii) sau HIENE???!!!Am uitat : In apropiere se afla un grup de 8 persoane de etnie roma, APROPIATI !. Lor NU le-au spus nimic politistii! S-au gasit doar cu atita lipsa de buna cuviinta, să admonesteze niste seniori si sa-i ameninte cu amenzi! Din nou, INADMISIBIL! Ei nu au parinti?! SE AUDE, DOMNULE MINISTRU???!!!”, a scris Monica Pop pe Facebook.