Monica Pop aruncă bomba! „Cred că se apropie o revoluție. Altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii”

Monica Pop a comentat regulile impuse de autorități pentru înmormântarea persoanelor infectate de COVID-19 şi crede că măsurile nu vor face altceva decât să revolte populația.

08 apr. 2021, 08:24
Monica Pop aruncă bomba! „Cred că se apropie o revoluție. Altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii”

Monica Pop aruncă bomba! Reputatul meic susține că nu își poate explica anumite greșeli ale autorităților.

Monica Pop aruncă bomba!

„Eu consideră că într-un parteneriat trebuie să fie întotdeauna ambele părți mulțumite. (…) Ce se întâmplă acum este doar ceva unilateral. Este o parte mulțumită să facă din ce în ce mai mult rău acestui popor. Efectiv, cred că se apropie o revoluție. Cred că ulciorul este foarte aproape de a se sparge. Lucrurile nu pot continua așa și realmente nu mi le explic. Eu nu fac politică, dar încerc să înțeleg câte ceva și aici pur și simplu cred că ce se întâmplă la Ministerul Sănătății este ca să se revolte lumea, să cadă acest Guvern și să conducă USR-ul. Altfel nu îmi imaginez de ce fac asemenea prostii. Greșelile pe care le fac sunt absolut incredibile și inadmisibile. Am avut o corespondență cu domnul Voiculescu în care îmi spunea că oamenii îl critică pentru că sunt răuvoitori. El ori nu își dă seama ce face, ori are sfătuitori care vor să îi taie gâtul. Este incredibil ce se întâmplă”, a spus Monica Pop, la Antena 3.

Monica Pop, mărturii cutremurătoare despre COVID în forme grave. „Doamna, care a trăit lângă somităţi medicale, nu a mers la spital, spunând că acolo se omoară oameni”

„Astăzi a fost Ziua Mondială a Sănătății. Mă așteptam ca ministrul Sănătății să spună un cuvânt pentru cei care ne dăm sufletul ca să trăiască alții. Nu știe nimeni cât e de grea munca în Sănătate în general. E unsprezece noapte și am așteptat că iese în media să spună un cuvânt medicilor din țara asta. Se poate trăi fără orice, dar fără medici nu”, a mai adăugat Monica Pop.