Monica Pop, mărturii cutremurătoare despre COVID în forme grave. „Doamna, care a trăit lângă somităţi medicale, nu a mers la spital, spunând că acolo se omoară oameni”

Medicul Monica Pop, fost manager al Spitalului de Oltalmologie din Capitală, le-a cerut românilor să nu mai ponegrească spitalele şi medicii, după ce a fost sunată de o "doamnă cunoscută", bolnată de COVID în stare gravă care nu a vrut să meargă la spital.

05 apr. 2021, 11:59
Monica Pop, mărturii cutremurătoare despre COVID în forme grave. „Doamna, care a trăit lângă somităţi medicale, nu a mers la spital, spunând că acolo se omoară oameni”

Dr. Monica Pop a explicat că femeia „care a trăit o viaţă aproape de somităţi medicale” i-a mărturisit că nu vrea să se ducă la spital pentru că „acolo se omoară oameni”.

Dr. Monica Pop: Mor pacienţii de teamă, acasă!

„Revin: Nu mai ponegriţi spitalele şi medicii! Nu e corect şi nici motivat! Mor pacienţii de teamă, acasă!

Sau, după ce ajung mult prea târziu la spital!!!

Pentru câţiva răi??!! Câţi faţă de cei care-şi dau sufletul pentru a salva vieţi şi care, fară discuţie, sunt infinit mai mulţi! Incomparabil! Şi atunci??!!”, a scris dr. Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Monica Pop: „Această doamnă, cu COVID în stare gravă, nu a mers la spital, spunând că «acolo se omoară oameni»”

„Azi am primit un telefon de la o doamnă cunoscută. COVID. Insuficiență respiratorie acută. De-abia mai vorbea! După părerea mea, stare foarte gravă. Nu a mers la spital, spunând că «acolo se omoară oameni»!

Dacă o asemenea persoană, care a trăit o viaţă aproape de somităţi medicale, poate face aşa ceva, nu e clar cât de greşită este strategia de comunicare??!!

Se prezintă doar cazuri negative, număr de infectaţi, de internaţi în ATI şi de decese. Nimic despre cei 85% vindecaţi! Oribil!”, a scris medicul Monica Pop.

Citeşte şi: Monica Pop, Adina Alberts şi zeci de medici, scrisoare deschisă pentru autorităţi. „Încetaţi cu obligativitatea purtării măştilor şi cu interdicţiile de circulaţie”

Monica Pop critică tratamentele COVID impuse. „Explicaţi ştiinţific şi nu după interese politice!”

„NU OBLIGATORIU! NU CU FORŢA! CONVINGEŢI OAMENII PRIN CAMPANII CORECTE, EXPLICAŢI STIINTIFIC ŞI NU DUPA INTERESE POLITICE!

FIŢI CONSECVENŢI ÎN EXPLICAŢII!

Dacă se spun mereu lucruri controversate despre boală, tratamente, vaccinuri, dacă adevarul nu este cel care conduce o campanie medicală, dacă obligaţi oamenii să facă ceea ce nu vor ( din cauza acestor veşnice controverse), nu veţi rezolva niciodată nimic.

Hidroxiclirochina, Kaletra, Remdesivirul, Ivermectina, etc, etc, cînd sînt recomandate, cînd sînt contraindicate! La acelaşi post tv, unii promovează şi alţii luptă vehement impotriva aceluiaşi medicament! E posibil?

Unii laudă, alţii blamează acelaşi lucru! Oamenii ce să mai înţeleagă, ce sa mai creadă??!! Nu li se explică pe larg , de specialişti NEIMPLICAŢI POLITIC, realitatea de care e atîta nevoie. Iar a obliga, în necunostinţă de cauză, fără convingere, nu va duce la nici un rezultat pozitiv! Abia atunci oamenii considera că e dictatură!!!”, a conchis Monica Pop.

Citeşte şi: Monica Pop dă de pământ cu campania de vaccinare: ”Orice vaccinat se poate infecta. Nu are nicio relevanță”


loading...