Monica Pop trage semnalul de alarmă: Ce virus e acesta care NU dă imunitate nici după boală, nici după vaccinuri repetate

Monica Pop este unul dintre medicii care a susţinut sus şi tare că măsura cea mai importantă pentru evitarea infectărilor Covid, pe lângă vaccinare și purtarea măștii de protecție, ar fi putut fi și testarea în masă.

23 mart. 2022, 14:31
Monica Pop trage semnalul de alarmă: Ce virus e acesta care NU dă imunitate nici după boală, nici după vaccinuri repetate

Monica Pop trage semnalul de alarmă. Medicul e de părere că SARS-CoV-2 este un virus unic, care „nu respectă deloc caracteristicile binecunoscute ale virusurilor”.

Monica Pop trage semnalul de alarmă: Ce virus e acesta care NU dă imunitate nici după boală, nici după vaccinuri repetate

„Nu prea vă convine realitatea evidentă, nu? Ce virus e acesta care NU dă imunitate nici după boală, nici după vaccinuri repetate?

Care dă mai toate simptomele posibile ale tuturor celorlalte la un loc,dar la fiecare pacient altfel ?!

Respiratorii, digestive, cardio-vasculare, musculare, articulare, neurologice dermatologice, etc, etc! Şi care NU da imunitate nici după boală, nici după vaccinuri repetate”, scrie medicul Monica Pop pe pagina sa de Facebook.

Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 se menţine ridicat, motiv pentru care autorităţile îi sfătuiesc pe români să respecte în continuare măsurile sanitare şi de evitare a aglomeraţiei. În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 4.521 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), cu 619 mai puține față de ziua anterioară. 552 dintre cazurile noi din 24 de ore sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 90 de zile după prima infectare.

Citeşte şi: Joe Biden anunţă măsuri de revenire la normalitate după pandemia COVID-19: „E timpul ca America să revină la muncă, iar oraşele noastre să se umple din nou de oameni”
Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 302 de persoane au fost reconfirmate pozitiv.

În unitățile sanitare de profil, numărul de persoane internate în secții cu COVID-19 este de 2.783 cu 75 mai puțin față de ziua anterioară. De asemenea, la ATI sunt internate 431 de persoane, cu 12 mai puțin decât în ziua anterioară.

Dintre cei 431 de pacienți internați la ATI, 385 sunt nevaccinați. Din totalul pacienților internați, 213 sunt minori, 210 fiind internați în secții, cu 8 mai mult decât în ziua anterioară și 3 la ATI, cu 1 mai mult decât în ziua anterioară.

Citeşte şi: Noile reguli de funcţionare în școli și universități, după renunţarea la starea de alertă COVID. Revine învătământul hibrid. Ce se întâmplă cu cadrele didactice cu vulnerabilităţi