Monica Pop atrage atenția: „Eu nu am crezut că vine un val 4, pentru că am văzut că nu făcea nimeni niciun fel de pregătiri!”

Monica Pop dă dreptate opiniei publice care spune că autorităţile nu s-au pregătit suficient pentru valul patru al pandemiei de coronavirus.

01 oct. 2021, 23:18
Monica Pop atrage atenția: „Eu nu am crezut că vine un val 4, pentru că am văzut că nu făcea nimeni niciun fel de pregătiri!”

Monica Pop atrage atenția. După ce a afirmat că certificatul verde este o măsură politică, medicul Monica Pop spune că membrii cabinetului lui Cîțu nu au făcut niciun fel de pregătiri pentru ca valul 4 să nu ducă la o explozie de cazuri COVID-19.

Monica Pop atrage atenția: „Eu nu am crezut că vine un val 4, pentru că am văzut că nu făcea nimeni niciun fel de pregătiri!”

”Şi am zis că asta e ca să sperie populaţia. Nici nu mi-am putut imagina. Am zis că nu poate să ştie cineva că vine valul 4 şi să nu facă nimic. Nimic înseamnă stoc de medicamente, stoc materiale sanitare, revigorarea spitalelor de campanie care nu au folosit nimănui şi sunt făcute pe banii oamenilor din ţara asta. Înseamnă dotarea lor cu personal, pentru că asta cu lipsa de personal nu e adevărat. În ce sens? Puteau foarte bine să pună niște medici consacrați acolo, infecționiști, epidemiologi, 30 de rezidenți care să execute ceea ce spun ei.

Rezidentul e medic, nu e student, deci puteau foarte bine să rezolve. Nu au făcut nimic. Vreau să știu cu ce s-au pregătit. Cu nimic! Spunea domnul Cîțu acum că cei care n-au pregătit valul 4, dar el nu a erijat în șeful campaniei pentru boala asta?

Toți vaccinații se pot infecta și pot transmite. Nu va trece niciodată această pandemie dacă nu se însoțește vaccinarea de testare. Pentru că este singură modalitate de a vedea dacă un om este bolnav sau nu.

Orice fel de vaccinat, dacă face boala, o face mai atenuată și, de multe ori, habar nu are că este bolnav și răspândește tuturor. Certificatul verde este o chestie politică și nu medicală. Cea medicală este să se vaccineze omul și să facă și test periodic.

Ar trebui elevii testați, medicii testați, săptămânal. Toți care lucrează cu oameni mulți trebuie să facă test. Și testul acesta trebuie făcut gratuit de autorități. Noi plătim asigurări de sănătate. Romanul este asigurat și pentru toți cei asigurați testele ar trebui să fie categoric gratuite și în niciun caz din banii omului”” a spus Monica Pop, la Antena 3.

Citește și: Adrian Streinu-Cercel vorbește despre tragedia de la Constanța: Nu putem să venim cu cerințe de 2022 pentru niște construcții făcute în anii 1960