Monica Pop, avertisment pentru români: „Toată lumea ‘ştie’ medicină! Pericol imens!”

Monica Pop trage un semnal de alarmă după ce numărul cazurilor de covid au început să crească din nou. Medicul le recomandă oamenilor să meargă la spital chiar de la primele simptome ale bolii.

22 mart. 2021, 16:34
Monica Pop, avertisment pentru români: „Toată lumea ‘ştie’ medicină! Pericol imens!”

Monica Pop, avertisment pentru români. Medicul recomandă oamenilor să meargă la spital la primele semne de debut al bolii, pentru a putea evita astfel o dramă.

Monica Pop, avertisment pentru români: Cei cu simptome mergeţi la spital de la debut, la timp

Citeşte şi Tulpina britanică a coronavirusului, mai periculoasă decât celelalte tulpini. Rata de mortalitate este mai mare STUDIU„Cei cu simptome mergeţi la spital de la debut, la timp!!! Pentru evaluare şi sfaturi de tratament! Şi pentru a evita o dramă! Nu cred că există medici care sfătuiesc pe cei cu simptome să nu meargă la spital, ar fi un păcat grav care poate duce la o tragedie!Toată lumea „ştie” medicină!!! Pericol imens!Aveti grijă cu atotstiutorii ăstia infatuati care dau tot felul de sfaturi neavenite! Filtrati ce cititi, documentati-vă serios si faceti ceea ce va poate îmbunătăti starea de sanatate si nu invers!Nu uitati de profilaxie ( mască, Vitamina D3, evitarea aglomeratiilor, etc, ) si nici de achizitia un pulsoximetru pt saturatia cu O2! Neaparat!Nu exagerați dar nici nu le ignorati!!!

„, este mesajul transmis de medicul pe Facebook.

Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat luni 3.743 de cazuri COVID-19 în ultimele 24 de ore în România. În Bucureşti, incidenţa COVID a urcat la 5.67 la mie. Până astăzi, 22 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 900.858 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 808.754 de pacienți au fost declarați vindecați.

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 3.743 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 589 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. În unitățile sanitare de profil, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 12.215. Dintre acestea, 1.339 sunt internate la ATI.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 6.494.782 de teste RT-PCR și 507.035 de teste rapide antigenice. În ultimele 24 de ore au fost efectuate 7.902 teste RT-PCR .

Până astăzi, 22.268 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 21.03.2021 (10:00) – 22.03.2021 (10:00) au fost raportate 60 de decese (26 bărbați și 34 femei).

Citeşte şi Andreea Moldovan: Valul trei al pandemiei de coronavirus nu poate fi depășit fără carantină


loading...