Monica Pop despre moartea maestrului Florin Condurățeanu: „Este un trăznet, un șoc îngrozitor. Mulți români îi datorează viața și sănătatea”

Monica Pop a vorbit despre cât de greu a primit moartea maestrului Florin Condurățeanu, dar și despre vastele cunoștiințe medicale pe care regretatul jurnalist le dobândise.

29 iun. 2021, 12:49
Monica Pop despre moartea maestrului Florin Condurățeanu: „Este un trăznet, un șoc îngrozitor. Mulți români îi datorează viața și sănătatea”

Monica Pop a vorbit în direct la România TV despre șocul prin care a trecut la aflarea morții lui Florin Condurățeanu. Medicul a mai precizat că vorbise cu doar câteva zile în urmă cu renumitul jurnalist, iar acesta părea a fi bine. Monica Pop a mai adăugat că acesta dobândise numeroase cunoștințe medicale care le depășeau pe cele ale omului de rând.

„Nu-mi vine să cred nici acum. Nu poate Florin să nu mai fie în lumea asta. El nu a ascuns deloc boala. El avea o suferință mai veche, era și diabetic. Eu l-am vizitat la Floreasca, acum câțiva ani pentru că suferise un puseu de tensiune foarte mare. Avea un aspect de sănătate. Am vorbit cu el în urma cu câteva zile când mi-a cerut numel unui urolog. Este un trăznet este un șoc îngrozitor. El cerea ajutor medical pentru absolut oricine. El nu se neglija nici pe sine, însă boala e asimptomatică și parșivă. Nu pot să cred în inexistența lui, nu-mi revin, nu am mai pățit așa ceva. În viață mai pierzi oameni mai apropiați , însă mi-e greu să cred. El era un om structurat într-un anumit fel, chiar vorbeam cu niște colegi, cred că este cel mai frumos pe care l-am întâlnit în viața asta, întotdeauna avea o vorbă bună de spus despre cineva. Mulți români îi datorează viața și sănătatea, timp de 7 ani am fost la emisiunile lui, el făcea în fiecare Vineri câte ore la Etno TV. Era foarte iubit.” a declarat cu emoție, Monica Pop.

Florin Condurățeanu a murit la 71 de ani

Florin Condurăţeanu

a murit. Trupul neînsuflețit al regretatului jurnalist va fi depus la Casa Presei Libere, la Sala de Marmură.

Jurnalistul Florin Condurăţeanu a murit luni, 28 iunie, în urma unui stop cardio-respirator. El devenise celebru şi pentru expresia „Vă pup pe suflet!”. Condurăţeanu avea 71 de ani și a murit chiar de Ziua Ziaristului Român. Ajuns acasă, a căzut în braţele fiului său, Răzvan, şi s-a stins rapid.

„Nu există om care să fi ajutat mai multă lume pe planetă decât Florin Condurăţeanu. A salvat, la propriu, sute de vieţi. Şi am ajuns, tocmai eu, să fac breaking news pe moartea lui fulgerătoare. Iartă-mă, Ţuţule, numai noi doi şti(a)m pentru ce”, a punctat Victor Ciutacu, pe pagina sa de Facebook.