Monica Pop, dezvăluirea care schimbă tot. La ce folosește, de fapt, vaccinul antiCOVID: Pentru asta se face!

Monica Pop vine cu o dezvăluire incendiară, duminică seară. Medicul a declarat, în exclusivitate, la România TV, că vaccinul împotriva COVID nu se face pentru a scăpa de virus, ci pentru a ameliora simptomele la o posibilă infectare.

08 aug. 2021, 21:55
Monica Pop, dezvăluirea care schimbă tot. La ce folosește, de fapt, vaccinul antiCOVID: Pentru asta se face!

Monica Pop, dezvăluirea care schimbă tot. Totodată, aceasta este de părere că dacă oamenii știau de la început acest lucru, probabil nu mai erau atât de reticenți în ceea ce privește serul de imunizare.

Monica Pop, dezvăluirea care schimbă tot. La ce folosește, de fapt, vaccinul antiCOVID: Pentru asta se face!

”Vaccinul se face ca să nu se facă o formă gravă. Orice vaccinat se poate infecta. Cred că dacă se știau lucrurile astea, lumea era mult mai receptivă. Din păcate sunt niște medici implicați politic și au spus niște lucruri… Dacă omul știe adevărul altfel stătea situația. Un europarlamentar a spus că medicul i-a recomandat să nu se vaccineze.”, a spus Monica Pop, în exclusivitate, la România TV.

Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) a anunţat că, în ultimele 24 de ore, au fost vaccinate 6.871 de persoane, dintre care 4.240 cu prima doză, iar 2.631 cu a doua doză. Potrivit CNCAV, 15.295 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore, 6.871 dintre acestea primind prima doză.

În acelaşi interval de timp au fost raportate patru reacţii, două la Pfizer şi una la Johnson&Johnson. Alte 49 de reacţii adverse sunt în curs de investigare.

„Din cauza faptului că descărcarea datelor din platforma RENV pentru ultimele 24 ore, respectiv pentru întreaga perioadă a campaniei de vaccinare, nu se poate realiza simultan şi instantaneu, apar diferenţe privind numărul de doze administrate în ultimele 24h. În intervalul de descărcare a datelor sunt înregistrate dozele administrate în această perioadă scurtă de timp”, a transmis CNCAV.

Numărul total al persoanelor vaccinate cu prima doză de la debutul campaniei este de 5.069.094, din care 4.925.236 cu schema completă.

Numărul total de doze administrate din 27 decembrie 2020 este 9.504.071.

Numărul cazurilor zilnice COVID-19 se menţine peste 200 de şase zile, conform ultimului raport al Grupului pentru Comunicare Strategică. În ultimele 24 de ore, 3 persoane infectate cu coronavirus au murit. La ATI sunt 79 de pacienţi. Până astăzi, 8 august, pe teritoriul României, au fost confirmate 1.084.919 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 1.048.548 de pacienți au fost declarați vindecați.

Citește și: Răzvan Cherecheș atrage atenția: Este posibil să nu ajungem niciodată la imunitatea de grup, din cauza tulpinii Delta