Monica Pop îi pune la zid pe soţii Buhnici: „Familia Buhnici, examen oftalmologic urgent! Şi frumoşi dacă aţi fi fost şi tot aţi fi fost văzuţi mult mai urâți decât sunteţi în realitate”

Medicul Monica Pop îngroaşă rândurile persoanelor publice care au criticat dur afirmaţiile lui George Buhnici referitoare la faptul că femeile cu celulită şi vergeturi nu au ce căuta la plajă. Reputatul oftalmolog nu o iartă nici pe soţia vloggerului, recomandându-le amândurora să se uite în oglindă înainte de face comentarii referitoare la aspectul fizic al femeilor.

25 iul. 2022, 23:20
Monica Pop îi pune la zid pe soţii Buhnici: „Familia Buhnici, examen oftalmologic urgent! Şi frumoşi dacă aţi fi fost şi tot aţi fi fost văzuţi mult mai urâți decât sunteţi în realitate”

Monica Pop critică dur, pe pagina de Facebook, afirmaţiile familiei Buhnici referitoare la femeile a căror siluetă nu este chiar de revistă. Atât George Buhnici, cât şi soţia lui, Lorena, au folosit cuvinte jignitoare la adresa femeilor cu celulită și vergeturi care merg la plajă.

Monica Pop dă de pământ cu familia Buhnici: „Ei s-or fi văzând frumoși?!”

Medicul Medicul Monica Pop îi pune la zid pe soţii Buhnici şi le recomandă un consult oftalmologic pentru că, din punctul ei de vedere, niciunul dintre ei nu este capabil să-şi vadă propriile defecte. Oftalmologul afirmă că spusele celor doi nu pot fi trecute cu vederea mai ales că vin de la niște oameni „cu fețe în niciun caz frumoase„. Astfel, crede medicul, după valurile pe care opiniile celor doi influenceri le-au stârnit în România, „și dacă erau frumoși, tot mapamondul i-ar fi văzut mult mai urâți decât sunt în realitate„.

Citeste si Radu Banciu îl taxează dur pe George Buhnici: „Dragi influenceri şi amărâţi care scrieţi prin online că nu vă duce capul să fiţi jurnalişti, discuţia ar trebui să fie despre competenţe, nu despre pătrăţele şi fese cordiale”

Familia Buhnici, examen oftalmologic urgent! Nu pot crede că „dl” Buhnici se crede un bărbat frumos! Sunt 2 oameni cu fețe în niciun caz frumoase, dimpotrivă, pentru asta am recomandat examenul oftalmologic! Atât pentru absența autoaprecierii reale, dar și pentru ridurile perioculare după cum par în poză! Incalificabil ce-au putut spune… tocmai un om ca el… și ca ea!… Oglindă or fi având? S-or fi văzând frumoși?! Iar acum, după ce-au putut emana, și dacă erau frumoși, tot mapamondul i-ar fi văzut mult mai urâți decât sunt în realitate! Mai ales la suflet!”, a scris medicul Monica Pop, pe pagina de Facebook.

Citeste si Primele imagini cu George Buhnici după „scandalul vergeturilor”. Ce-i face, zilnic, soţia sa, Lorena FOTO

Reamintim că George Buhnici a fost criticat dur pe rețelele sociale, după ce a acordat un interviu la Antena Stars când se afla la Neversea. Vloggerul a încercat să facă o glumă legată de aspectul soției sale, Lorena, care îi era alături, şi le-a invitat pe fetele care îşi expun pielea la plajă să meargă la sală. „Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi”, a spus el, dându-şi exemplu soţia, care arată ca o „minoră”.