Radu Banciu îl taxează dur pe George Buhnici: „Dragi influenceri şi amărâţi care scrieţi prin online că nu vă duce capul să fiţi jurnalişti, discuţia ar trebui să fie despre competenţe, nu despre pătrăţele şi fese cordiale”

Radu Banciu dă de pământ cu George Buhnici care, potrivit opiniei lui Banciu, încurajează superficialitatea. De altfel, realizatorul talk show-ului "Lumea lui Banciu" de la Prima Sport este de părere că Buhnici este el însuşi superficial şi slab pregătit: "Ai ajuns la o vârstă şi nu eşti în stare să faci două fraze [...] dacă te scot la tablă acum te fac muci pe orice subiect. Strângi în jurul tău sponsorii ca să emiţi nişte inepţii", a tunat Radu Banciu.

25 iul. 2022, 17:23
Radu Banciu îl taxează dur pe George Buhnici: „Dragi influenceri şi amărâţi care scrieţi prin online că nu vă duce capul să fiţi jurnalişti, discuţia ar trebui să fie despre competenţe, nu despre pătrăţele şi fese cordiale”

Radu Banciu este neiertător cu George Buhnici, pe care-l acuză de lipsa culturii generale, de incompetenţă şi de încurajarea superficialităţii, în timp ce lucrul care ar trebui încurajat de influenceri ar fi competenţele.

Radu Banciu îl taxează dur pe George Buhnici: „Discuţia, dragi influenceri, este despre competenţe, nu despre superficialităţi”

În stilu-i caracteristic, Radu Banciu critică dur superficialitatea tinerilor din ziua de azi, care, potrivit acestuia, nu sunt capabili să răspundă la întrebări simple de cultură generală, dar sunt peste măsură de preocupaţi de „pătrăţele şi fese cordiale„.

Vreau să văd şi eu pe unul care trimite o fată de pe plajă la bibliotecă sau la vreun anticariat sau la vreun mall unde găseşte o papetărie, unde mai sunt şi nişte cărţi fără poze. În ziua de azi, dacă te ridic în picioare şi te întreb două vorbe despre războiul din Ucraina, ce-mi spui? Că ai pătrăţele sau că ai venit să-ţi etalezi fesele cordiale pe plaja grecească pentru că ai voie să o faci. Nu, tot o proastă rămâi.

Deci discuţia, dragi influenceri şi amărâţi din ăştia care scrieţi prin online, dar nu aveţi curajul să fiţi jurnalişti că nu vă duce capul, este despre competenţe, nu despre superficialităţi. Fir-aţi  ai dracului de mucoşiţi să fiţi! C-aţi extins o discuţie pe care o face nimeni despre nimeni. Ar trebui să vorbim despre ce ştim, nu despre cum rupem pixul. Şi eu dacă fac cinci ture de Herăstrău pot să am pătrăţelele lui Ronaldo, dar el nu o să ajungă niciodată să scrie o compunere cum scriu eu. Fac ceva pe pătrăţelele lui.

Citeste si Marina Almășan își cere scuze după ce i-a luat apărarea lui Buhnici: „Am înţeles cât de inabilă am fost. M-am simțit atât de prost față de femeile acelea”

Pe de altă parte, nu mă interesează nici femeile cu şapte copii, care se duc şi se instalează pe nu ştiu unde că au dreptul să o facă. M-ar interesa, dacă tot au şapte copii, să ştie să-i înveţe ceva. Că eu dacă mă uit azi pe imaginile de la câte un liceu din Bucureşti, nu văd nicio fată drăguţă la un liceu din primele 20 de poziţii în Capitală. Ceea ce înseamnă că toate bunăciunile astea care se duc la sală sunt la licee de la locul 20 în jos, ceea ce iarăşi nu e ok. Pe asta ar trebui să se concentreze o discuţie inteligentă, nu pe prostia unui influencer mediocru sau pe intervenţia unei babe de mai ştiu eu de pe unde.

De competenţe mă interesează. Te ridic de pe plajă şi ce-mi dai? O să te întreb, de exemplu, cu globul părmântesc în faţă, ce te faci? Că tu nu ştii nici insulele greceşti, cum aveam eu o colegă. Îi stăteau Cicladele pe limbă, ea se ducea numai în Grecia în toate vacanţele ei, dar când veni vorba să numească Cicladele: „e ceva cu C”. Păi C-ul ăsta, să mă iertaţi, are multe atribuţii. Vine, de exemplu, de la c***t”, este de părere Radu Banciu.

Banciu critică dur preocupările românilor: „Astea-s discuţii de Marea Neagră, de Marea Egee, de Nisipurile de Aur, unde competenţele sunt la fel ca şi nivelul mării”

Jurnalistul de la Prima Sport are convingerea că preocupările legate de aspectul fizic sunt specifice câtorva ţări din Balcani, „unde competenţele sunt la fel ca şi nivelul mării”.

Mai lăsaţi-o cu golăniile astea, se întruneşte marea comisie a lui Csaba Asztalos, nu mai încăpeţi, dl Csaba, în concediu, nu aveţi destule locuri de vizitat, v-aţi sesizat acum pe superficialităţile astea. E adevărat că tăiaţi frunză la câini acolo, nu aveţi pentru ce să interveniţi. Dar dvs care sunteţi, totuşi, din vechea gardă, daţi sancţiuni pe competenţe, nu pe superficialităţi. A zis un prost o idioţenie la un festival de cretini, la o mare de cretini, că nu în Hawaii a dat interviul. Acolo nu ştiu dacă îţi permiţi să le faci pe alea de pe plajă nu ştiu cum. Am impresia că nu-ţi permiţi. Aţi auzit vreun român, vreun influencer din ăsta, vreo paraşută din asta ajunsă prin Hawaii să ne spună că alea erau numai babete şi numai gospodine pe plajele lor? Eu nu am auzit.

Astea-s discuţii de Marea Neagră, de Marea Egee, de Nisipurile de Aur, unde competenţele sunt la fel ca şi nivelul mării. Dacă aţi avea un pic de cunoştinţe v-aţi concentra pe altceva. Că-n ziua de azi nu puteţi să legaţi o conversaţie, darămite să vă scrieţi numele corect. Când scrieţi pe „vre-o” ca tanti asta care m-a înjurat pe mine la televizor. „Sunte-ţi incredibil”. Păi, nu sunt incredibil, doamnă, sunt bine informat. Şi pentru că sunt bine informat, „sunteţi” nu se scrie cu cratimă, să ştiţi. Dvs duceţi-vă pe plajele alea unde îi găsiţi pe toţi ăştia care vin direct de la sală şi se duc în Grecia.

Citeste si Primele imagini cu George Buhnici după „scandalul vergeturilor”. Ce-i face, zilnic, soţia sa, Lorena FOTO

Este bine că am aflat: cu cât prostia este mai mare, cu atât şi interesul  pentru plajă este mai mare. Nemţoaicele îşi desfăşurau şuncile, dar nu venea nici un influencer din ăsta să le spună: Da mai du-te şi pe la sală. Aia stătea cu Goethe în faţă.

Ce mă interesează, mă, prostănacule, că se duce la sală sau că desface conservele de mazăre? Pune-te şi tu un pic pe carte că ai ajuns la o vârstă de nu eşti în stare să faci două fraze. Şi te plăteau nu ştiu câţi sponsori. Ce rusine! Deci tu erai un influencer de doi bani, că dacă te scot la tablă acum te fac muci pe orice subiect, şi tu strângeai în jurul tău sponsorii ca să emiţi nişte inepţii. Vorbeşte despre competenţe, că d-aia e lumea aşa cum e. 

Toată prostimea asta nu suferă pe stradă nicio întrebare decât de genul: „La ce sală mergeţi?”, „Ce concerte vedeţi?”, „Unde vă duceţi la vară în Grecia?” Nu e despre asta, bă, amărâţilor. Întreabă-le despre insulele Moluce, vezi, ştie vreuna?„, a încheiat Radu Banciu.

@lumealuibanciu #foryou #fy #Buhnici #Banciu #RaduBanciu #PrimaSport #vergeturi #celulita #fese #fyp #fypage #fypシ #viral ♬ sunet original – Lumea lui Banciu