Monica Pop izbucneşte la adresa autorităţilor: „Această atitudine nu aduce nimic bun. E un fel de genocid sufletesc!”

Medicul Monica Pop a avertizat, într-o postare pe Facebook, că modul de comunicare al autorităţilor face mai mult rău decât bine, ştiut fiind faptul că stresul şi anxietatea slăbesc sistemul imunitar al oamenilor.

24 mart. 2021, 18:12
Monica Pop izbucneşte la adresa autorităţilor: „Această atitudine nu aduce nimic bun. E un fel de genocid sufletesc!”

Monica Pop spune că autorităţile pun prea mult accent în comunicarea publică pe numărul de infectaţi, numărul de morţi, gradul de ocupare al secţiilor ATI şi alte astfel de informaţii, astfel că românii devin din ce în ce mai stresaţi, ceea ce duce la o scădere a sistemului imunitar.

„STRESUL SI DEPRESUA SCAD MULT IMINITATEA, SE STIE!

EXACT ASTA SE INTIMPLĂ DACA SE VORBESTE DOAR DE GRAVI IN ATI SI DE MORT!!! FĂRĂ SPERANTE ???!!!DESPRE EXTERNATI, SI VINDECATI, NIMIC, NICI UN CUVÎNT ???!!!!! DESI EI SINT MAREA MAJORITATE, SE STIE BINE!

E O STRATEGIE GRESITĂ! OAMENII VOR CREDE CA MOR CEI MAI MULTI!!! DESCURAJATI MULT SI ZDRUNCINATI INCREDEREA IN SPITALE, SE VOR ÎMBOLNAVI MULT MAI MULTI OAMENI ASA!

Aceasta atitudine nu aduce nimic bun! Ati constatat vreo imbunătătire a situatiei de cind se spune peste tot doar despre stari grave si decese??!!. NU E DELOC BINE PT OAMENI. E UN FEL DE GENOCID SUFLETESC! SPERANTE IOC?Asta se vrea?!”, a scris pe Facebook Monica Pop.

Monica Pop: „Raportarea în Bucureşti nu se face corect”

„E CORECT ??!!

DACA RAPORTAREA PT. BUCURESTI SE FACE LA 2 MILIOANE (6/1000), DACA S-AR FACE LA 4 MILIOANE, CITI SINT IN REALITATE, , CORECT E 3/1000.
De ce se face raportarea la 1000 si nu la 100 ?! 6/1000 = 0,6 %.
3/1000 = 0,3%

Ar putea părea prea mică? Metodele de profilaxie trebuie corect respectate, asta e clar. DAR : dacă oricum NU e o situatie bună, trebuie s-o facem si mai rea ?! De ce să i se induca omului o stare si mai proastă dupa ce că si asa e greu??!! Numai stari grave si morti?! Bine, nimic?!Chiar NU VĂ PASĂ?!

O VORBĂ BUNĂ, DE INCURAJARE AVETI PENTRU OAMENII DIN TARA ASTA??!!

CU CE CURAJ TRAIESC, CUM POT ÎNFRUNTA GREUL AUZIND NUMAI STIRI APOCALIPTICE??!!”, a scris Monica Pop, pe aceeaşi temă, marţi seară.

Citeşte şi: Carantina în Timişoara, ineficientă. Rata de infectare a ajuns la 8,43 cazuri la mia de locuitori