Monica Pop lămureşte zvonurile potrivit cărora boala sa ar fi recidivat: „HIENELE abia au așteptat să scrie o mizerie!”

Monica Pop a reacţionat după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora cancerul de colon depistat în urmă cu şapte ani ar fi recidivat.

22 ian. 2021, 11:01
Monica Pop lămureşte zvonurile potrivit cărora boala sa ar fi recidivat: „HIENELE abia au așteptat să scrie o mizerie!”

Monica Pop a lămurit zvonurile referitoare la faptul că boala sa ar fi recidivat. Reamintim că medicul a declarat la o emisiune tv că încă mai face şedinţe de chimioterapie, după aproximativ şapte ani de la depistarea cancerului

Monica Pop: Sunt bine!

„Sunt bine!

Oribila dorință josnică de audiență pentru unii din media! Minciuni, scoateri din context, interpretări după interes, crasă dezinformare! Și jignitoare, dar nu le pasă! Iar când e vorba despre sănătate și viață, e incalificabil!

Cu câtă lipsă crasă de profesionalism „anunță” așa ziși jurnaliști, care numai de calitate îndoielnică pot fi, din moment ce habar n-au despre o situație pe care, cică, o descriu, că eu aș avea din nou probleme cu boala! Poate că unii așa ar vrea să fie! Oribil!

Dar, pentru cei pentru care eu reprezint ceva, care țin la mine, prieteni, apropiați, pacienți foști, actuali și viitori, colegi, oameni de bine, anunț pe această cale că SUNT BINE ȘI CĂ NU AM ÎNTRERUPT TRATAMENTUL de ANI de zile, pentru că așa este schema, nu pentru alt motiv, oribil inventat numai de ei! L-am făcut mereu, periodic, conform indicațiilor.

Citeşte şi Monica Pop, despre campania de vaccinare. „Este malpraxis grav!”

Dar în tot acest timp, am avut o viață normală, ca și înainte, atât profesională cât și acasă! Nu am ascuns niciodată nimic legat de acest aspect. Am ales să fac public despre boală pentru a încuraja pe cei afectați și pentru a combate afirmațiile unor moderatori lipsiți de cunoștințe, dar și de suflet, care descurajează oribil pacienții cu această boală, numind-o, oribil, „necruțătoare” „neiertatoare” sau chiar și ” letală”!

Când ar putea perfect înlocui aceste cuvinte crunte cu ” boală severă”, „boala gravă”! etc. Nu le pasă deloc că pot zdrobi suflete și speranțe! Când spui că boala e necruțătoare, pacientul, și așa afectat și psihic, (e și normal), se gândește că oricum va muri dacă așa a spus nu știu care la TV!

Și cade moral, e descurajat și abia atunci poate” cădea” de tot! Atitudine urâtă și nepermisă pentru cei care se pretind reprezentanți ai mediei! Arată incultură crasă și răutate! Fac mult rău și sunt convinsă că ei știu asta, dar, nu le pasă! Deloc! Audiență să fie! Cu orice preț!

Marți seara, 19.01, în emisiunea de la Antena 3 am spus ca vin de la tratament perfuzie, bineințeles că era adevarat (e periodică), pentru a explica unul din motivele pentru care nu mă vaccinez (Dr. Rafila a și spus acolo că pacienții oncologici, sub tratament, nu se vaccinează. Dar am și altul – șoc anafilactic în antecedente) și pentru a explica de ce am mască în platou!

Citeşte şi Monica Pop: „Nu e campanie de vaccinare, e de ameninţare”. De ce nu s-a vaccinat

În niciun caz nu pentru altceva! Dar HIENELE abia au așteptat să scrie o mizerie neadevarată, ceva tragic, unii din ei, din păcate, la care chiar nu mă așteptam!

Cei care chiar țin la mine să fie liniștiți! Le mulțumesc pentru mesajele de suflet Nu mor caii cind vor CÂINII!”, a scris Monica Pop pe o rețea socială.

Reamintim că Monica Pop a dezvăluit marţi seara, la Antena 3, că încă mai face şedinţe de chimioterapie, după aproximativ şapte ani de la depistarea cancerului care i-a afectat colonul.

„Vin de la perfuzie. Şi vă rog frumos să nu spuneţi ceva ce nu ştiţi. Niciunul, niciodată(…) Sunt persoane oncologice care fac acest tratament toată viaţa, atât cât o au. Eu am întrebat cât tip mai fac şi mi-au spus ani şi ani. O să vedem”, a spus medicul la Antena 3,

 


loading...