Monica Pop nu are încredere în vaccinul anti-Covid. Medicul spune că nu are de gând să se vaccineze

Monica Pop, managerul Spitalui de Urgenţe Oftalmologice din Capitală, a declarat că nu crede în eficienţa vaccinului anti-COVID şi spune că nu are de gând să se vaccineze.

21 nov. 2020, 08:53
Monica Pop nu are încredere în vaccinul anti-Covid. Medicul spune că nu are de gând să se vaccineze

Monica Pop este de părere că vaccinul anti-COVID a fost fabricat într-un timp foarte scurt, iar aceasta este una dintre cauzele care o determină să se va vaccineze împotriva noului coronavirus.

”Sunt perfect de acord cu ceea ce spune domnul președinte, că vaccinarea este o problemă de securitate națională. Dar e vorba de vaccinuri care sunt testate în timp util și care știm sigur că nu vor da efecte nocive mai târziu?

Acesta este singurul motiv pentru care eu personal nu am atât de mare încredere, dar vom vedea ce se va întâmpla din acest punct de vedere. Obligatoriu nu poate fi, sub nicio formă. Nu au fost oblogatorii nici vaccinurile care au fost testate câte zece ani, cum nu o să fie obligatoriu acest vaccin. Să vă gândiți de ce, atâta lume medicală nu dorește să își facă acest vaccin.

Marea majoritatea a personalului din sănătate nu dorește, exact pentru că, după părerea tuturor, timpul a fost prea scurt pentru a vedea dacă există efecte. Unul dintre efecte este amețeala, dacă nu greșesc. Nu mi-a plăcut lucrul acesta și aș fi vrut foarte mult să vedem cum arată un prospect. În prospect scrie și efecte averse și contraindicații. Aș vrea să știu aceste lucruri și aș vrea să le știe toată lumea.

Citeşte şi CTP: Nu am putea să impunem BOR legea robotică a lui Isaac Asimov?

Vreau să văd ce ne aduce viitorul și cum va reacționa. Având în vedere că vaccinul anti-Covid este făcut în atât de scurt timp, cred că au avut timp trei-patru luni pentru teste. Mi se pare foarte puțin și deocamdată și la patologia pe care o am eu, nu cred că este cazul”, a spus Monica Pop, la Antena 3.


loading...