Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă: „Am vrut să mă arunc de la etaj”

Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă după ce a născut, deoarece copilul ei s-a îmbolnăvit grav. Medicii nu îi mai dădeau şanse mari de supravieţuire, iar vedeta nu putea suporta o astfel de durere şi a vrut să se arunce de la etaj.

30 mart. 2021, 08:38
Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă: „Am vrut să mă arunc de la etaj”
Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă după ce a născut

Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă. Într-un moment de luciditate, afacerista l-a implorat pe Dumnezeu să îi vindece copilul, iar a doua zi minunea s-a produs, întărind-o în credință pe afaceristă, după cum chiar ea a mărturisit.

Citeşte şi: Monica Tatoiu, prădată de hoţi în vacanţă. Incredibil, cine i-a găsit portofelul!

Monica Tatoiu a vrut să se sinucidă

L-am luat pe Victor de mână, cu icoana asta și am lăsat-o sub cap. Era tot plin de fire pe cap, vânăt și ne-am ținut de mână. Prima chestie e că am vrut să mă arunc de la etaj, de la Maternitate. În momentul ăla ți se ia tot. Eu nu am știu ce însemna să fiu mamă până nu l-am văzut scos din mine.

M-am rugat la Dumnezeu, iar dimineață copilul nu a mai avut nimic. Puterea lui Dumnezeu este imensă, dar trebuie să dai jertfă. Nu înseamnă să tai vițel, să omori un copil, dar trebuie să jertfești ceva.”, a spus Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu sare în apărarea medicului Flavia Groşan

Monica Tatoiu

sare în apărarea medicului Flavia Groşan, care susţine că a vindecat 1000 de bolnavi COVID administrându-le un tratament propriu, care nu respectă protocoalele medicale. Aceasta urmează să dea explicaţii în faţa Comisiei de Etică şi riscă suspendarea.

Femeia de afaceri a declarat, la România TV, că nu o cunoaşte personal pe doctoriţa Groşan, dar îi urmăreşte postările pe Facebook de mai bine de un an şi apreciază modul în care aceasta îţi tratează pacienţii.

N-am cunoscut-o personal, dar îi urmăresc postările din februarie-martie anul trecut. S-a comportat impecabil într-un an în care toate organizaţiile locale, naţionale şi mondiale au transmis mesaje conflictuale. N-a făcut decât să creeze o reţetă din ceea ce există autorizat pe piaţa românească şi se găseşte în farmacii”, constată Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri spune că a învăţat de la tatăl ei, medicul cardiolog Alexandru Radivoiovici, să facă diferenţa între un medic slab pregătit, care nu-şi asumă niciun risc, şi unul foarte bun.

Vă vorbesc în calitate de fiică a doctorului Radivoiovici din Timişoara, de la care am învăţat să fac diferenţa între medicul care a terminat cu 7 şi aplică nişte protocoale care îl salvează de avocaţi şi medicul care personalizează tratamentul.

Oamenii nu pot fi tăiaţi cu foarfeca protocoalelor care îi absolvă pe medici de responsabilitate. Doamna doctor s-a sacrificat şi ca ea sunt sute de oameni în ţara asta, care încă ţin sistemul în viaţă, în condiţiile în care ceea ce vedem la tv ne-a demonstrat că sistemul este în pragul prăpastiei.

Sunt mulţi alţi doctori în lume, dar Big Pharma nu vrea personalizare, ci să ne îndoape cu medicamente şi să-şi crească profiturile”, este de părere Moncia Tatoiu.


loading...