Monica Tatoiu, dezvăluiri fără perdea: „Nu mi-am refuzat nimic, am trăit când a trebuit”. Cum a prins-o un fost iubit cu bărbatul cu care îl înşela

La 66 de ani, Monica Tatoiu iubeşte viaţa şi trăieşte fiecare clipă la maximum. Aşa cum a făcut-o şi în anii tinereţii. Afacerista a recunoscut franc că nu şi-a refuzat nimic, nici măcar... bărbaţii care i-au plăcut, deşi era într-o relaţie.

22 aug. 2022, 17:47

Monica Tatoiu şi Victor Tatoiu formează un cuplu de aproape 40 de ani şi sunt părinţii unui băiat, Victor, în vârstă de 28 de ani. Înainte de a fi soţia lui Victor Tatoiu, afacerista a mai fost căsătorită de două ori, dar căsniciile au eşuat din pricina infidelităţii. Asumată cum o ştim, Monica Tatoiu recunoaşte că şi-a trăit viaţa la maximum şi, dacă i-a plăcut un bărbat, nu a ezitat să guste din plăcerea unei nopţi de amor nebune, chiar dacă era într-o relaţie.

Sunt cu Victor din 2 ianuarie 1983. Nu m-am mai uitat… nu, mint! După ce s-a născut copilul nu m-am mai uitat după alt bărbat. Pe Victor nu l-am înșelat niciodată. Pe ceilalți, evident. Nu am fost prinsă niciodată”, a recunoscut femeia de afaceri în emisiunea online a Oanei Radu, „Detectorul de minciuni”.

Citeste şi Monica Tatoiu şi Cătălin Măruţă nu îşi vorbesc de 10 ani. Vedeta nici nu vrea să audă de împăcare: „Eu când dau delete, e delete”

Monica Tatoiu a fost prinsă de un fost iubit când îl înşela

Ulterior, Monica Tatoiu a dezvăluit că, pe vremea când avea 22 de ani, înainte de a se căsători cu primul soț, a avut o aventură cu un tânăr pe care l-a cunoscut la București. Iubitul ei de la acea vreme a prins-o, dar a făcut un gest uluitor, cum puţini bărbaţi ar face: pentru că o iubea nespus, a acoperit-o în fața celui pe care abia îl cunoscuse.

M-a prins iubitul înainte de primul soț, logondicul meu. Veneam în București la teatru și m-am întâlnit cu foști colegi. Mi-a plăcut mie unul… în tinerețe nu mi-am refuzat nimic. Acum poți să mă bagi în cușcă și cu Alain Delon că nu mă interesează. Am trăit când a trebuit. Eu am comportament de bărbat, ca și relația între sexe. Mi-a plăcut mie unul, amor nebun, teatru… Și să plec la gară, să mă duc la Timișoara. Cu cine mă întâlnesc în gară? Cu iubitul meu. Aveam 22 de ani. I-am spus să spună că e verișorul meu. M-a iubit foarte mult. Toți bărbații din viața mea m-au iubit foarte mult”, a povestit Monica Tatoiu.

Citeste si Monica Tatoiu suspectează că George Buhnici traversează criza bărbatului de 40 de ani: „Panica bărbatului trecut de această vârstă se externalizează. De insuccesul lui îi face vinovaţi pe alţii și atunci apare acest tip de mesaj”