Ingredientul minune cu care a slăbit Monica Tatoiu. Puțini știu despre acest produs: „Este demențială”

Ingredientul minune cu care a slăbit Monica Tatoiu. La 66 de ani, vedeta a ajuns la silueta dorită, reușind să dea jos patru kilograme în doar patru zile, prin „Dieta Balerinei”, un regim destul de dur, care nu se recomandă prea des.

03 mart. 2023, 21:40
Ingredientul minune cu care a slăbit Monica Tatoiu. Puțini știu despre acest produs: „Este demențială”
Ingredientul minune cu care a slăbit Monica Tatoiu

Ingredientul minune cu care a slăbit Monica Tatoiu. După ce a reușit să dea jos kilogramele în plus, vedeta tv are grijă acum să-ți țină greutatea sub control. Nu a renunțat la dulciuri, dar mănâncă prăjituri făcute în casă, folosind o „făină minune”, ungurească, ce nu îngrașă.

Ingredientul minune cu care a slăbit Monica Tatoiu

Eu la cafea mănânc prăjituri. Fac și cremșnit. De obicei, fac de dulce atunci când mă enervez în legătură cu ce se întâmplă în lume, cu cei care ne iau de proști. Am două mâini stângi în bucătărie, îmi ies doar câteva, altele, nu.

Dar fac prăjituri cu o făină ungurească, cu 9% proteine, care nu îngrașă. Dacă produsul este bun, nu te îngrașă, am găsit această făină demențială. Iar prăjitura are cu 30% mai multă cremă ca înainte, și asta tot datorită făinii”, a spus Monica Tatoiu, pentru Playtech.ro.

Citește și: Monica Tatoiu rupe tăcerea despre relaţia cu Florin Călinescu: „De atunci ne-am răcit”. Relaţie specială şi cu soţia actorului

Boala fără leac de care suferă Monica Tatoiu

Boala de care suferă Monica Tatoiu este autoimună şi a moştenit-o de la tatăl ei. Nu există tratament care să o vindece, ci doar care să o ţină sub control. Este vorba despre psoriazis. Cura cu soare face parte din tratament. De aceea, timp de 3 luni pe an, începând din decembrie până în februarie, afacerista merge în Caraibe, mai precis în Guadelupa. Pleacă în acest sejur de 17 ani.

Doctorul meu nu mă lasă să stau la plajă decât în zona cu psoriazis. De aceea, trebuie să mă expun trei luni la soare. Altfel, sunt un fel de reptilă. Singura soluție e soarele. Razele ultraviolete sunt foarte bune. De aceea, de ani de zile plec, în luna noiembrie, în Caraibe. În general, femeile care au această afecțiune, chiar suferă.

Cam 30% o au. Boala ia forme foarte urâte. Nu te vindeci, o moștenești. În cazul meu, e boală luată de la tata. Fiul meu m-a moștenit pe mine. N-am ce să-i fac, asta-i viața. Nu există tratament. Există doar unul, niște injecții, dar care-ți afectează ficatul sau altele, ca la vaccinuri. Fiul meu era disperat. Mie mi s-a declanșat la 24 de ani și țin minte cum eram la 28, o reptilă de sus până jos. Imaginați-vă o fată tânără plină de bube”, a declarat Monica Tatoiu.