Monica Tatoiu, dezvăluire-șoc despre cariera la care visa: „Tata mi-a zis că doar c*****e fac asta”

Monica Tatoiu vorbește despre cariera pe care ar fi visat să o aibă, dar și despre stilul vestimentar al vedetelor din România. Aceasta a fost cât se poate de critică cu divele autohtone.

29 iun. 2023, 13:52
Monica Tatoiu, dezvăluire-șoc despre cariera la care visa: „Tata mi-a zis că doar c*****e fac asta”
Monica Tatoiu, dezvăluire-șoc despre cariera la care visa: „Tata mi-a zis că doar c*****e fac asta”

Monica Tatoiu este deja cunoscută pentru faptul că spune lucrurile pe nume, fără să menajeze sau fără să îi pese de recațiile negative pe care le-ar putea stârni cu comentariile ei. Cu această ocazie, vedeta a pus în discuție stilul vestimentar al vedetelor din România, explicând că hainele se numără printre lucrurile care definesc o persoană.

Citește și: Monica Tatoiu critică dur subiectele de la Bacalaureat 2023: „Slavici, Rebreanu și Creangă sunt niște idioți”

Mai mult de atât, Monica Tatoiu a dezvăluit că în tinerețe și-ar fi dorit să devină designer vestimentar, însă tatăl ei a avut cu totul alte pretenții cu privire la viitorul ei, așadar a ajuns să fie profesoară de matematică. Totuși, pasiunea ei pentru modă s-a păstrat, așa că aceasta este în măsură să își dea seama cine este bine îmbrăcat și cine nu. Monica Tatoiu a dat de pământ cu vedetele din România în ceea ce privește stilul vestimentar.

„Îmbrăcămintea este un limbaj. Cine nu știe să se îmbrace este analfabet funcțional din punct de vedere al limbajului hainelor. Am văzut la viața mea zeci de femei, care într-un sac arătau wow, dar și unele țoape cu mii de euro care… De la 16 ani am vrut să fiu designer și tata mi-a zis că doar c*****e fac asta și m-a convins să fac matematică, tatăl meu fiind un misogin d-ăla rău, din Banat. De aceea trebuie să înțelegi limbajul corpului, ținuta care spune foarte multe despre valorile unei persoane.”, a declarat Monica Tatoiu, potrivit Viva.

Monica Tatoiu are deja vârsta de 67 de ani, însă nu încetează să surprindă cu stilul ei îndrăzneț. Aceasta a explicat că totuși nu trebuie să exagerăm cu detaliile sau cu prea multe accesorii, pentru că acesta este drumul sigur spre eșec. Este nevoie să te îmbraci în conformitate cu propriul stil și cu propria personalitate și să nu-ți dorești niciodată să pari ceea ce nu ești, de fapt, iar aceasta este principala problemă a vedetelor de la noi din țară, susține ea.

„Sfatul meu este, nu încercați să ieșiți în evidență prin artificii, pentru că se vede, iese la suprafață. Francezii au o vorbă „Chassez le naturel, il revient au galop”, adică atunci când vrei să pari ceea nu ești, se vede de la o poștă, apropo de multe VIP-uri din România care vor să pară ceea ce nu sunt. De aceea este nevoie să te cunoști pe tine însuți, să-ți cunoști defectele. E necesar să acoperi, dar cu măsură și nu tot ceea ce este scump e și frumos.”, a declarat Monica Tatoiu, pentru sursa citată.

Citește și: Monica Tatoiu, lecții pentru femeile din România: „Eu fac asta săptămânal”