Monica Tatoiu, lecții pentru femeile din România: „Eu fac asta săptămânal”

Monica Tatoiu, lecții pentru femeile din România. Femeia de afaceri se menține datorită unui stil de viață sănătos, a dietei, dar frecventează și cabinetul medicului estetician. Vedeta spune cum reușește să se mențină în formă la cei 67 de ani. Mai mult, dă și sfaturi prețioase pentru doritoare.

25 iun. 2023, 15:21
Monica Tatoiu, lecții pentru femeile din România: „Eu fac asta săptămânal”
Monica Tatoiu, lecții pentru femeile din România

Monica Tatoiu, lecții pentru femeile din România. Fosta patroană Oriflame arată și se menține foarte bine. Recunoaște că are un stil de viață sănătos, dar apelează și la intervenții estetice.

Vedeta le blamează pe domnișoarele care exagerează cu operațiile și spune că toate exagerările se produc din cauza lipsei de informație și cultură.

Citește și: Monica Tatoiu dezvăluie secretul unei căsnicii pentru toată viața: „O căsătorie e prin definiție o artă a compromisului”

Monica Tatoiu, lecții pentru femeile din România

Femeilor din generația aceasta le lipsește feminitatea. Mie îmi plac femeile să fie femei, cum erau pe vremuri: Marlyn Monroe, Audrey Hepburn, nu mai spun de Jean Seberg pe care o ador.

Fetele acestea tinere au ajuns să exagereze cu intrvențiile la față. Eu nu sunt împotriva lor, mai ales că și eu am. Ceea ce este în neregulă este faptul că exagerează și ajung să aibă niște buze de nu li se mai vede chipul

Medicul meu îmi spune că vin fetele la el să le pună silicoane uriașe. Să ajungă la măsura G la sutien. Și medicul meu, fiind un bărbat cu un simț estetic bun, le trimite la alții.

Au ajuns să exagereze pentru că nu mai au noțiuni de bază. Nu au de unde să își ia repere pentru că nu citesc ce trebuie. Cărțile, filmele și modelele pe care și le iau sunt proaste. Modelele pe care le impune societatea sunt modele de extremă. Nu există cale de mijloc și ține foarte mult de cultură.

În România nu se mai citește. Piața de carte din România este mai mică decât cea din Ungaria. Fără cultură nu ai cum să devii o femeie stilată, nu ai cum să evoluezi. Poți să fii cea mai finuță femeie, nu vei fi stilată niciodată”, a declarat Monica Tatoiu, pentru Fanatik.ro.

Vedeta apelează la proceduri complexe în fiecare săptămână. „Eu abia ce mi-am făcut o intervenție de blefaroplastie. Intervenția asta te face să arăți cu 10 ani mai tânără. Am fost recent și mi-am pus acid hialuronic și botox. Am un medic foarte bun.

În primăvară și în toamnă, mă duc în fiecare săptămână și fac ori botox, laser, hialuronic și mezoterapie. În fiecare săptămână câte puțin, câte o procedură. Nu mă duc să îmi bag o tonă să nu mai pot mișca fața.

Mai este și materialul clientului. Medicul este timișorean, a fost studentul tatălui meu. Pot spune că știu exact pe mâinile cui m-am lăsat”, mai spune femeia de afaceri.