Monica Tatoiu, factură uriaşă la gaze şi curent: „Amândouă sunt furăciuni”

Monica Tatoiu, factură uriaşă la gaze şi curent. Vedeta a rămas fără cuvinte când a văzut cât are de plătit pe ultima lună a anului trecut. Nu este prima persoană care se plânge de costurile ridicate la gaze şi curent electric.

31 ian. 2022, 10:14
Monica Tatoiu, factură uriaşă la gaze şi curent: „Amândouă sunt furăciuni”

Monica Tatoiu, factură uriaşă la gaze şi curent. Vedeta a declarat că a avut un şoc când a văzut că are de plată 140 de milioane de lei vechi pentru utilitățile din luna decembrie și jumătate din luna ianuarie.

Citeşte şi: Monica Tatoiu, dezvăluiri controversate: „Am făcut și avorturi pentru elevele mele”

Monica Tatoiu, factură uriaşă la gaze şi curent

Femeia de afaceri a recunoscut că stă zi de zi la o termperatură optimă în locuință, mai ales pentru că are în casă și pisici.

Mi-a venit factura la gaze și la energie pe luna decembrie și jumătate din ianuarie 14.000 de lei. Am pisici și n-am piscină. Ăștia care ne-am făcut case, să ne trăiască. Amândouă facturile sunt furăciuni” a spus Monica Tatoiu la Showblitz de la Antena 3.

Monica Tatoiu intervine în scandalul anului

Monica Tatoiu intervine în scandalul dintre Anamaria Prodan şi Reghe. Aceasta i-a transmis fiicei Ionelei Prodan că dragoste cu forţa nu se poate, precizând că e greu să trăieşti cu o femeie care are personalitatea Anei.

Eu i-am spus că nu e bine (nr. căsnicia cu Reghe). E greu să trăiești cu o femeie cu personalitatea ei sau a mea. Eu am învățat să tac mult. Mediul e propice. Am citit declarația ei.

Unei femei care a fost obișnuită să conducă îi este foarte greu să accepte și atunci fiecare reacționează. Ea este impuslivă, ea nu vrea să divorțeze. Dar dragoste cu forța nu se poate, nicio femeie nu poate admite asta.

Am văzut fotografiile (nr. cu Reghe și Corina), frumoasă fata, tinerețea este frumoasă. În viață trebuie să te gândești pe ce îți clădești fericirea. Femeia aia trebuie să înțeleagă că dacă face un copil cu unul bogat, nu îl leagă de ea.

Dar un bărbat care a înșelat o dată, o are în sânge și dacă tu femeie desparți un tată de familia lui… Când există părinți, divorțul părinților are un impact… În cazul ăsta și Anamaria a avut o situație de asta. El atunci și-a lăsat soția și un copil. Îmi pare rău pentru ei, a fost un cuplu foarte frumos”, a spus Monica Tatoiu la emisiunea lui Teo.