Monica Tatoiu îşi închide telefonul şi se operează de urgenţă: Când am o problemă, o rezolv singură, nu-mi place să fiu ținută de mână.

Monica Tatoiu se pregătește de o nouă operație. Femeia de afaceri are probleme de sănătate și speră să le rezolve cu ajutorul acestei intervenții.

07 feb. 2024, 22:24
Monica Tatoiu îşi închide telefonul şi se operează de urgenţă: Când am o problemă, o rezolv singură, nu-mi place să fiu ținută de mână.

Monica Tatoiu va fi operată luni, pe 12 februarie, la genunchi. Acesteia i se va pune o proteză realizată în Elveția. Deşi se pregătește pentru o intervenție chirurgicală, însă a dezvăluit că va trece singură prin aceste clipe.

Monica Tatoiu, despre eforturile pe care le-a făcut pentru a-l impresiona pe soțul ei. S-a ales cu spitalizare. ”Ce nu face omul din dragoste. Mi s-a deformat piciorul”

Femeia de afaceri  a mărturisit că recuperarea va fi una dificilă și că va avea avea nevoie și de o proteză. „Intervențiile… asta e a doua, întâi am avut aia de șold și acum e genunchiul… E o nouă tehnologie acum, pentru că înainte toată lumea spunea că proteza de genunchi este mai nasolă decât proteza de șold, recuperarea e mai grea.

Este o nouă tehnologie pe care am probat-o pe soțul meu. Se face o analiză tomograf, se trimite în Elveția, vine proteza de făcut, ți-o pune acolo… e ca proteza dentară, ca implanturile”, a declarat Monica Tatoiu, conform Spynews.ro.

Monica Tatoiu, singură în ziua operației

Femeia de afaceri a oferit toate detaliile despre intervenția chirurgicală prin care va trece. Operația va la sfârșitul acestei săptămâni, însă nicio persoană apropiată nu va fi acolo să o susțină. Deși este căsătorită de 4 decenii cu Victor Tatoiu, nici măcar el nu va fi alături de vedetă în acele momente, dar nu pentru că nu și-ar dori el asta, ci pentru soția sa i-a interzis.

Monica Tatoiu a dezvăluit că vrea să rezolve singură această problemă, recunoscând chiar că i-a anunțat deja pe apropiații săi că nu îi vrea în preajma ei la spital.

„Duminică îmi iau băgăjelul, nu vreau să vină nimeni cu mine, le-am interzis tuturor, deci nu… merg singură! Când am o problemă, o rezolv singură, nu-mi place să fiu ținută de mână. Nu răspund nici la telefon, o zi întreagă vreau să mă liniștesc”.

Citește și Monica Tatoiu, dezvăluiri din viața intimă: „La 16 ani, am descoperit plăcerea de a interacţiona cu băieţii şi de a face ce vrei din ei. Tata a crezut că prin căsătorie o să mă potolesc, dar eu am fost tânără și neliniștită”

Vedeta este optimistă în privința operației și are încredere totală în medicii pe care i-a ales. De altfel, aceștia l-au operat și pe soțul său, în urmă cu câteva luni.