Monica Tatoiu, despre eforturile pe care le-a făcut pentru a-l impresiona pe soțul ei. S-a ales cu spitalizare. ”Ce nu face omul din dragoste. Mi s-a deformat piciorul”

Monica Tatoiu nu mai are nevoie de prezentare, dat fiind faptul că este una dintre cele mai renumite femei din România. Tatoiu a povestit, recent, motivul pentru care au apărut problemele la genunchi. Iată ce a mărturisit!

02 feb. 2024, 18:53
Monica Tatoiu, despre eforturile pe care le-a făcut pentru a-l impresiona pe soțul ei. S-a ales cu spitalizare. ”Ce nu face omul din dragoste. Mi s-a deformat piciorul”

Monica Tatoiu a povestit despre problema pe care o are la genunchi și cum a apărut aceasta.

Citește și Tensiuni în familia Monicăi Tatoiu! Afacerista a dezvăluit motivul certurilor cu soțul ei: „Certurile după doi ani de căsnicie se rezolvă în dormitor, după 40 de ani se rezolvă la tribunal”

Monica Tatoiu este o persoană plină de viață dintotdeauna, astfel că a recurs și la anumite gesturi pentru a-l impresiona pe cel care avea să îi devină soț.

Citește și Monica Tatoiu, dezvăluiri din viața intimă: „La 16 ani, am descoperit plăcerea de a interacţiona cu băieţii şi de a face ce vrei din ei. Tata a crezut că prin căsătorie o să mă potolesc, dar eu am fost tânără și neliniștită”

Toată lumea știe că Monica Tatoiu este un adevărat personaj. O femeie transparentă, fără perdea, care întotdeauna a spus ce a avut de spus.

Recent, aceasta a povestit și câte a făcut pentru dragostea față de soțul ei.

”Ca să-l impresionez, m-am dus pe munte”

Monica Tatoiu a povestit, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, despre cum a încercat să îl impresioneze pe soțul ei, la începutul relației, așa că au mers la munte și și-a rupt meniscul, după ce și-a dat ghipsul jos singură, a doua zi de la entorsă.

„În 1984, când eram în tandrețuri, eram într-o gașcă, am vrut să fac pe nebuna, ne-am dus să schiem. Într-o gașcă unde erau și foști și foste, eu, înainte de a-l cunoaște pe Victor, nu eram foarte sportivă.

Dar ca să-l impresionez, m-am dus pe munte, pe Făgăraș, numai tâmpenii. Ce nu face omul din dragoste.

Am făcut entorsă, m-au dus la spital la Brașov, ăștia plecau dimineață și eu stăteam acolo. M-au pus în ghips. M-am dus în cadă, ghipsul s-a topit, iar a doua zi m-am dus să schiez și mi-am rupt meniscul.

Citește și Monica Bîrlădeanu, declarație de iubire neașteptată pe rețelele sociale: „Omul cel mai mișto pe care îl cunosc”

M-au operat la spital. După am făcut o artroză nasoală de tot, combinată cu șoldul, iar ca să nu mă operez la șold, mi s-a deformat piciorul”, a povestit Monica Tatoiu.