Monica Tatoiu, la un pas de divorţ: „Soţul mi-a spus că pleacă de acasă”

Monica Tatoiu este una dintre cele mai controversate prezenţe din peisajul monden autohton. Apariţiile televizate îi aduc însă şi mari probleme în cuplu şi a mărturisit că soţul ei a ajuns să o ameninţe chiar şi cu divorţul dacă nu renunţă la ele.

04 apr. 2015, 09:30

Invitată în platoul emisiunii „Star Matinal de Wekeend”, Monica Tatoiu a făcut o mărturisire şocantă. Femeia de afaceri a dezvăluit că soţul ei a fost la un pas să renunţe la căsnicie, exasperat de scandalurile în care se implică şi a apariţiilor televizate.

Citeşte şi: Monica Tatoiu, mărturie ŞOCANTĂ: „Umblam GOALĂ prin casă, iar la 14 ani fiul meu…”.Ce spune despre pedofilie

„Nu suportă să vin la televizor. Când am avut procesul cu Udrea, mi-a spus că pleacă de acasă. Tatoiu e genial, el a fost mereu în spatele ei. Mi-a spus că n-o să-mi zică niciodată „te iubesc” şi că el nu se schimbă. Îmi aduce de 1 martie un coşar, în fiecare an. În căsnicie trebuie să ştii când să laşi de la tine”, a declarat Monica Tatoiu la „Star Matinal de Wekeend”, de la Antena Stars.

Monica Tatoiu, sfaturi despre sex: Dacă vreţi să vă lăsaţi copilul fără mamă şi tată, căsătoriţi-vă virgini