Monica Tatoiu, mărturisiri dureroase la un an de la decesul mamei: „Sunt fericită că a scăpat de povara bolii”

Monica Tatoiu, mărturisiri dureroase la un an de la decesul mamei. În luna octombrie, chiar în săptămâna Sfintei Paraschiva, femeia s-a stins din viață. Era o femeie credincioasă, iar de câte ori vedeta vorbește despre ea, își aduce aminte cu drag de ea, deși ar fi vrut să mai stea pe pământ.

19 aug. 2023, 22:53
Monica Tatoiu, mărturisiri dureroase la un an de la decesul mamei: „Sunt fericită că a scăpat de povara bolii”
Monica Tatoiu, mărturisiri dureroase la un an de la decesul mamei

Monica Tatoiu, mărturisiri dureroase la un an de la decesul mamei. Vedeta a făcut dezvăluiri despre momentele grele prin care a fost nevoită să treacă cea care i-a dat viață. Nu accepta ajutorul medicilor, pentru că era de părere că „rugăciunea vindecă orice”.

Citește și: Monica Tatoiu cere legalizarea drogurilor uşoare şi a prostituţiei: „Mai bine controlezi, decât să trimiţi la puşcărie nişte puşti de 16 ani, care nu înţeleg”

Monica Tatoiu, mărturisiri dureroase la un an de la decesul mamei

Mama nu mai ieșise din casă în ultimii 5 ani, cu excepția internării pentru Covid în martie anul trecut. Viața ei a fost dedicată lui Dumnezeu, citirii și interpretării Bibliei. Am 20 kg de manuscrise care trebuie editate.

Sunt fericită că a scăpat de povara bolii și s-a dus către cel pe care l-a iubit și venerat toată viața ei. Trebuia să fie călugăriță, dar a fost mamă și soție și fără acest sacrificiu eu nu existam. Nu avea încredere în doctori și spitale. Credea că rugăciunea vindecă orice.

Putea să mai trăiască, dar a refuzat relația cu instituțiile „Cezarului”. Și asta i-a fost fatal sau benefic. M-am rugat “Doamne, facă-se voia Ta”. Este rugăciunea în care pun toată speranța întotdeauna. Pentru că asta m-a învățat mama.

Am moștenit de la mama Dica credința că nu sunt singură pe lume. Că El vede când fac bine și mă ridică și vede când mă abat de la calea Lui. Și mă corijează cu dragoste de părinte să găsesc drumul înapoi. Mama se ruga pentru mine și mă corija când o luam razna. Acum trebuie să trăiesc din depozitele pe care le-a făcut ea pentru mine. Simt ceea ce simt elevii dintr-a patra când se despart de doamna învățătoare”, a mărturisit Monica Tatoiu, pentru Ciao.ro.