Monica Tatoiu nu are cuvinte de laudă la adresa Erikăi Isac. Părerea vedetei despre piesa ”Macarena”: ”Numai femeile sunt agresate? Și bărbații sunt. Cântărețele astea apar și dispar ca berzele”

Numele Erika Isac nu mai e o noutate pentru nimeni. Tânăra a făcut furori cu piesa ”Macarena”, pe care a ascultat-o toată țara. Piesa transmite un mesaj legat de hărțuirea asupra femeilor și a fost apreciată, dar și criticată la nivel național. Acum, a venit rândul Monicăi Tatoiu să spună câteva cuvinte despre piesa care a stârnit controverse.

19 mart. 2024, 12:19
Monica Tatoiu nu are cuvinte de laudă la adresa Erikăi Isac. Părerea vedetei despre piesa ”Macarena”: ”Numai femeile sunt agresate? Și bărbații sunt. Cântărețele astea apar și dispar ca berzele”

Erika Isac a făcut furori cu piesa ”Macarena”, pe care a ascultat-o toată România.

Citește și Erika Isac, artista care militează pentru drepturile femeilor, s-a combinat cu un bărbat „luat”, iar ulterior l-ar fi lăsat pentru un trapper celebru: „Asta e viața”

Piesa transmite un mesaj legat de hărțuirea asupra femeilor, și a fost apreciată, dar și criticată la nivel național.

Acum, a venit rândul Monicăi Tatoiu să spună câteva cuvinte despre piesa care a stârnit controverse.

Piesa Erikăi Isac a stârnit numeroase controverse, lucru deja știut de toată lumea. Melodia a fost apreciată, însă a atras și multe reacții negative din partea oamenilor.

Cum toată lumea a ascultat melodia aceasta, a fost și rândul Monicăi Tatoiu să vadă despre ce este vorba. Afacerista a avut o reacție acidă la adresa versurilor Erikăi Isac.

Dacă Erika Isac s-ar fi așteptat ca femeile să rezoneze cu piesa ei ”Macarena”, ei bine, Monica Tatoiu îi năruie visele tinerei.

Tatoiu a vorbit pe larg despre acest subiect și a precizat faptul că bărbații sunt agresați de multe ori, și, de asemenea, a subliniat că Erika Isac este doar un produs care este bine vândut de cei ce se află în spatele ei, care câștigă și bani mulți pe seama tinerei.

Versurile piesei au fost recitate chiar și în Parlamentul European și au fost apreciate la scară largă.

Tânăra artistă vorbește despre abuzurile asupra femeilor, lucru care revoltat-o pe Monica Tatoiu.

Femeia de afaceri a avut o reacție acidă după ce a ascultat melodia și s-a arătat deranjată de modul de exprimare și de limbajul deloc politicos.

Vedeta spune că în România există și bărbați agresați.

Mai mult decât atât, pentru a-și susține afirmațiile, Monica Tatoiu a dat și un exemplu al unei directoare care și-ar fi mușcat soțul de umăr.

„O nenorocită (n.r. directoarea de bancă). Îi povesteam acum cuiva, că am venit cu un domn care a fost agresat de soție. Numai femeile sunt agresate? După 23 de ani de căsnicie l-a lăsat în fundul gol și i-a luat copiiii. Și l-a și mușcat. Sunt foarte nervoasă.

Când mi-a arătat omul acela cum l-a mușcat soția, directoare de bancă, de umăr… nu-mi spui mie că doar femeile sunt abuzate. Deci, bărbații sunt și ei abuzați. Și acum la România TV văd alt caz, bărbat bătut, căruia i s-a furat telefonul… Doar femeile sunt abuzate? În ce țară trăim?”, a spus vehement Monica Tatoiu, potrivit Viva.ro.

”Asta e părerea mea”

Printre altele, renumita vedetă a precizat și faptul că, din punctul ei de vedere, Erika Isac este doar un produs, pe care anumiți ”băieți” știu să îl vândă foarte bine și fac bani mulți pe spatele ei.

Monica Tatoiu a atins un alt subiect sensibil, și anume, faptul că publicul din România acordă prea multă atenție unor povești de genul acesta, în loc să fie preocupat de lucruri importante.

Citește și Erika Isac, cea mai ascultată voce din România în momentul de față, a dezvăluit ce meserii au părinții ei. „Au încercat cât au putut să-mi ofere o șansă de orice fel”

„În spatele acestei fete sunt niște băieți, cum a fost și eleva lui Mazăre și așa mai departe. Sunt niște băieți care fac bani din chestia asta.

Asta e părerea mea.

Și la toate cântărețele astea care apar și dispar ca și berzele, sunt în spate niște băieți care fac bani în toate porcăriile astea, că românii sunt fraieri.

În loc să se gândească pe cine aleg ca să nu moară de foame și să nu fie gândaci, se uită la cântărețe și la povești din astea”, a mai spus Monica Tatoiu, potrivit Viva.ro.