Monica Tatoiu, previziuni pentru 2022: „Va fi un an dramatic: economic, politic, emoţional. Cred că Omicron este ultima fază a pandemiei”

Monica Tatoiu nu este prea optimistă în ceea ce priveşte viitorul României. Afacerista are previziuni sumbre pentru perioada următoare. După criza energetică, Moncia Tatoiu întrevede cât de curând o criză alimentară, apoi, în câţiva ani, și o criză a apei.

01 feb. 2022, 10:52
Monica Tatoiu, previziuni pentru 2022: „Va fi un an dramatic: economic, politic, emoţional. Cred că Omicron este ultima fază a pandemiei”

Monica Tatoiu, previziuni pentru 2022. Afacerista nu vede cu ochi buni viitorul României, dar nici al Europei. Se teme de eventuale confruntări armate care ar putea bloca mobilitatea europenilor. Pe de altă parte, însă, este optimistă cu privire la evoluţia pandemiei, despre care crede că va lua sfârşit.

Monica Tatoiu avertizează, de asemenea, asupra iluziei solidarităţii. Afacerista este de părere că acest fenomen este inexistent şi că este necesar să ne descurcăm pe cont propriu.

Monica Tatoiu, previziuni pentru 2022: „Va fi un an dramatic”

2022 va fi un an dramatic pentru toată lumea. Economic, politic, emoțional. Îmi doresc doar să pot călători. Să nu înceapă  confruntări militare care vor bloca mobilitatea. 

Omicron este, după mine, ultima fază a pandemiei. Se vede la spitalizări și ATI. Acum problemele mari vor fi criza energetică, criza alimentară și, în 10 ani, criza apei. Nu avem nici o salvare colectivă. Totul este individual. Decidenții politici aruncă lumea în haos și noi cei de la baza vom plăti costurile.

Și 2023 va fi greu. Puneți mâna pe carte și învățați să fiți cu jumătate de nas înaintea plutonului. Solidaritatea socială o să fie doar iluzie. De salvat portofelele speculatorilor. Nu există resurse pentru toate cererile„, a declarat Monica Tatoiu într-un interviu pentru Ciao.

Citeste si Monica Tatoiu, factură uriaşă la gaze şi curent: „Amândouă sunt furăciuni”

Nu este un an bun pentru investiţii şi împrumuturi

Monica Tatoiu atrage, totodată, atenţia asupra riscurilor la care suntem supuşi dacă facem credite sau investim.

În anul ăsta nu faceți investiții, nu luați împrumuturi, nu vă schimbați jobul, nu intrați în conflicte. Anul ăsta consolidați ceea ce aveți. Și citiți despre Europa în anii 1933.

În România mă deranjează duplicitatea și demagogia. Politicienii și decidenții au sex „neutru”, nici cu bile elastice nici cu văgăuni umede„, mai spune afacerista în interviul pentru Ciao.

Citeste si Monica Tatoiu, dezvăluiri controversate: „Am făcut și avorturi pentru elevele mele”

Cu toate neajunsurile de la noi, însă, afacerista spune că nu ar părăsi niciodată România: „Decât dacă mă dau afară. Și atunci o să fac apel!

În România mă deranjează duplicitatea și demagogia. Politicienii și decidenții au sex „neutru”, nici cu bile elastice nici cu văgăuni umede.

Nu plec din țară decât atunci când mă dau afară. Și o să fac apel! Vreau să mă înscriu la un doctorat în securitate. Dar nu am găsit un conducător. 

În 2022, mi-aş dori să întâlnesc oameni deștepți de la care să învăț lucruri noi„, conchide Monica Tatoiu.