Monica Tatoiu mărturisește motivul pentru care nu mai doarme cu soțul ei: „Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui”

Deși are un mariaj de peste 30 de ani, Monica Tatoiu a dezvăluit recent că nu mai doarme în același pat cu partenerul ei de viață. Cei doi s-au consultat și au decis că cel mai bine este să se separe pe timpul nopții și să se întâlnească dimineața, la cafea.

17 dec. 2022, 09:49
Monica Tatoiu mărturisește motivul pentru care nu mai doarme cu soțul ei: „Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui”

După zeci de ani de conviețuire, Monica Tatoiu și soțul ei au decis împreună să nu mai doarmă în același pat. Femeia de afaceri consideră că este cel mai bine așa și a spus că a simțit nevoia de mai mai mult spațiu și intimitate.

Vedeta a dezvăluit recent care sunt motivele pentru care ea și soțul ei ajuns la această concluzie.

Monica Tatoiu și Victor s-au căsătorit în urmă cu 34 de ani

Monica Tatoiu și Victor s-au căstorit în anul 1988 și au împreună un fiu. Deși nu mai împart același pat, cei doi iubesc în continuare.

Mai mult, de când a început războiul din Ucraina, Monica Tatoiu și soțul ei au discuții foarte aprinse, bărbatul spunând despre ea că îl empatizează pe Putin.

Citiți și: Ce s-a întâmplat între Monica Tatoiu și soțul ei după ce s-au întors din vacanță: ”Dacă auziți de o crimă pasională, noi suntem”

„Eu nu dorm cu el, eu dorm singură cu pisica. Domnul Tatoiu doarme cu pisica lui, eu cu pisica mea, fiecare cu pisica lui. Eu mă culc la ora 10, 11, 1 noaptea, el se culcă la 9 și se trezește la 6. La 67 de ani nu mai ai nicio plăcere să te deranjezi unul pe altul, ne întâlnim dimineața la cafea! De la Ucraina, el are o viziune pe războiul din Ucraina. (n.r. de la ce apar problemele în cuplu) Aia politic corectă, care vine de peste ocean, eu sunt mai cu înțelegeri locale. Noi de la politică ne certăm de 20 de an”, a declarat Monica Tatoiu la Antena Stars, conform Spynews.ro.

Monica Tatoiu, numită și „Doamna de Fier a României” a mărturisit că are un ritual pe care îl face în fiecare an de Crăciun.

Oriunde s-ar afla, Monica Tatoiu se duce acasă de Crăciun, de fiecare dată, pentru a face un lucru care pentru ea a devenit tradiție de mai bine de 60 de ani. Femeia povestește că de la vârsta de cinci ani merge la biserică, pentru că este singura tradiție care o face să simtă cu adevărat sărbătorirea Nașterii Domnului.

„În fiecare noapte de Crăciun merg la Biserica Catolică. La ora 0.00. De când aveam cinci ani fac asta, sunt vreo 60 și ceva de ani de atunci. Anul acesta schimbăm biserica unde mergem, Vreau să văd slujba de la Biserica Carmelitană de lângă Snagov. S-a deschis doar de trei ani. Am fost la câteva slujbe, dar nu de Crăciun.

Vărul meu, care este profesor de muzică gregoriană la Conservator, înainte dirija Corul de la Sfântul Ion, acum este și el tot la Mănăstirea Carmelitană”, a declarat Monica Tatoiu, pentru Fanatik.

Citiți și: Dieta minune care a ajutat-o pe Monica Tatoiu să slăbească un kilogram pe zi: “Nu se ține decât maximum la două luni”