Monica Tatoiu se lansează în afacerea cu haine vintage

Tinerii designeri vestimentari, dar şi de accesorii îşi vor expune, cu posibilitatea de vânzare, cele mai noi colecţii duminică de Florii la târgul High Class Boutique, organizat în Bucureşti Rococo Club & Lounge. Nu vor lipsi nici demonstraţiile de machiaj realizate de make-up artiştii profesionişti, care vă vor oferi informaţii preţioase în materie de frumuseţe.

RomaniaTV.net
05 apr. 2012, 09:26
Monica Tatoiu se lansează în afacerea cu haine vintage

Monica Tatoiu se lansează şi în afacerea cu haine vintage. Ea va fi prezentă la High Class Boutique cu nenumărate ţinute vestimentare aduse din întreaga lume.

Emma Zeicescu şi-a transformat o pasiune într-un business, ce poartă numele Atelier Zellia. Rochii din materiale preţioase, centuri brodate manual şi brose fantezie, toate create de vedeta de televiziune le vei găsi la High Class Boutique.

V-a pregătit surprize şi Raluca Tanase (Bambi), care îşi va expune şi vinde prima colecţie de rochiţe de vară.

Stilistul Alexandru Bar si Fashion Editorul Iulia Albu ne vor ţine la curent cu cele mai noi tendiţe pentru această vară.

La finalul târgului poţi câştiga, la tombola organizată, o geantă dăruită de TheBagShop.ro, produse cosmetice bio BeYU, sedinte de make-up by Monica Panait, aranjamente florale de la Purple Design, make-up de la Luxuty Cosmetics, accesorii Paga Shop, vouchere Ergoline şi haine semnate de Ioana Silaghi si Queen of Heart.

Şi cum se apropie Paştele ne-am gândit şi la cei nevoiaşi. Daca vrei să înfăptuieşti o minune donează la standul special amenajat la intrare, o haină pe care nu o mai porţi, o jucărie sau ceva dulce pentru 5 copii cu vârste cuprinse între 7 şi 13 ani. Ne vom asigura că toate donaţiile ajung la Damian (7 ani bolnav de autism) şi la fraţii săi, dar şi la Maria ( o fetita de 13 ani, sportiv de performanta, crescuta doar de tatal sau bolnav).

Evenimentul este realizat in parteneriat cu România TV.