Monica Tatoiu, sfat prețios pentru cei care vor să-și pună pirostriile: „Nu cumperi de pe raft fără să studiezi eticheta și termenul de garanție”

După 37 de ani de căsnicie, Monica Tatoiu vine cu un sfat prețios pentru persoanele tinere care vor să se căsătorească la un moment dat.

26 feb. 2024, 13:56
Monica Tatoiu, sfat prețios pentru cei care vor să-și pună pirostriile: „Nu cumperi de pe raft fără să studiezi eticheta și termenul de garanție”
Monica Tatoiu, sfaturi pentru o căsnicie de succes

Monica Tatoiu crede cu tărie că un om nu trebuie să fie singur pe pământ și, după 37 de ani de căsnicie, ea spune că echilibrul în viață este adus de căsătorie, dar numai dacă ai alături persoana potrivită.

„Avem 37 de ani de căsnicie și 41 împreună. Cred în căsătorie ca fiind un vaccin de viață echilibrată. Nu e bine ca omul să fie singur pe pământ. Doi genunchi sunt mai buni să poarte corpul decât unul singur. Doi într-o barcă asigură schimbul de efort când partenerul obosește.

Căsătoria este un dar de la Dumnezeu dat celor care înțeleg care sunt lucrurile importante în viață. Nu este ușor să trăiești în parteneriat. Fiecare om este unic în felul lui. Trebuie să știi când faci compromisuri și când să impui linia roșie. Greu dar profitabil”, a spus Monica Tatoiu pentru ciao.ro.

Citește și: Primele imagini cu Monica Tatoiu, după ce a fost operată de urgență! „Să nu merg ca o rață șchioapă cât mi-a mai rămas din viață”

„Când te căsătorești trebuie să îți cunoști partenerul, cu bune și imperfecțiuni. Nu cumperi de pe raft fără să studiezi eticheta și termenul de garanție. În cazul în care cumperi iresponsabil, daunele sunt mari și suportate de tine”, a mai spus femeia de afaceri.

„Căsătorește-te cu un prieten pe care îl iubești, îl respecți cu care comunici ușor și care măcar îți stârnește fluturii din stomac. Restul este muncă și reziliență”, a concluzionat Monica Tatoiu.

Citește și: Monica Tatoiu, despre eforturile pe care le-a făcut pentru a-l impresiona pe soțul ei. S-a ales cu spitalizare. ”Ce nu face omul din dragoste. Mi s-a deformat piciorul”

„Iubirea înseamnă posesie. Adică eu sunt proprietatea lui domnul Tatoiu, mama a fost proprietatea lui tata, dar nu în sensul rău. Are grijă de mine, vezi pe unde calci… Suntem de 40 de ani împreună. Şi e gelos pe televiziune acum: ‘Unde te duci la televiziune? De ce te-ai machiat? Ce, mai ai 20 de ani?’. Este groaznic de gelos şi îi este frică să nu spun prostii, că m-a scos din două procese”, spunea Monica Tatoiu, la sfârșitul anului trecut, la Antena 3.