Monica Tatoiu și-a făcut testamentul! Care este ultima dorință. ”Suntem multe cadavre pe pământ”

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul și și-a pus la punct planul pentru plecarea sa în lumea de dincolo. Femeia de afaceri a dezvăluit ce vrea să se întâmple cu trupul ei, după moarte. Totul este scris negru pe alb în testament.

22 ian. 2024, 13:05
Monica Tatoiu și-a făcut testamentul! Care este ultima dorință. ”Suntem multe cadavre pe pământ”
Monica Tatoiu și-a făcut testamentul!

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul! Monica Tatoiu are planul pregătit pentru Lumea de Dincolo. Invitată la emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, Monica Tatoiu s-a declarat pro-incinerare.

Citește și Monica Tatoiu şi-a făcut testamentul: „Eu prefer să mă ardă atunci când o să mor”

Monica Tatoiu și-a făcut testamentul!

Chiar dacă este creștin ortodoxă și crede în Dumnezeu, Monica Tatoiu a subliniat că ultima sa dorință este să fie incinerată după ce moare.

Afacerista a precizată că alege această metodă în locul înhumării din cauză că sunt prea multe cadavre pe pământ.

”Eu sunt pentru eutanasiere, chiar dacă cred în Doamne Doamne. Eu sunt pentru! Să mă ardă când mor că suntem prea multe cadavre pe pământul ăsta”, a spus Monica Tatoiu în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Pe lângă ultima sa dorință, Monica Tatoiu va mai lăsa în urma și o avere impresionantă de 7,5 milioane de euro. Afacerista deține mai multe proprietăți, printre care o casă de 633 mp și un teren de 2590 mp.

„Am patru milioane de euro în conturi bancare în România, două milioane de euro valorează casa în care locuiesc, plus acțiunile de la Stockholm. Am avut un salariu de 10.000 de euro. Am muncit mult și am făcut banii cu greu. Am o pensie de 12.000 de lei de la statul român și nu din aia specială, pentru că mi-am plătit mereu taxele și impozitele și nu am acceptat să fiu plătită la negru”, a declarat afacerista în urmă cu ceva timp.

La 67 de ani, aceasta duce o viață liniștită, pentru că este milionară și, în plus, are o pensie de 22.000 de lei, pe lângă averea de câteva milioane de euro pe care o are. Pe Monica Tatoiu nu o interesează hainele și accesoriile de lux, ci vacanțele, pentru că se poate relaxa după bunul plac în cele mai frumoase destinații.

„Nu am făcut o vacanță fără mai puțin de 5.000 de euro de persoană. Adică 10.000 noi doi”, spunea Monica Tatoiu acum ceva timp.

„Cei mai mulți bani îi dau pe închirieri de căsuțe în locuri neconvenționale, avioane și închirieri de mașini”, recunoaște fosta femeie de afaceri, care a dezvăluit și o parte din planurile sale pentru această iarnă.

Citește și Monica Tatoiu, superstiția pe care o respectă în fiecare an de Revelion. „Se pune acolo unde este esența vieții”