Monica Tatoiu, superstiția pe care o respectă în fiecare an de Revelion. „Se pune acolo unde este esența vieții”

Monica Tatoiu a dezvăluit la ce obiceiuri apelează ca să se asigure că are un an nou prosper. Nici în acest an nu se va abate de la acest truc al ei pentru că știe că dă rezultate.

30 dec. 2023, 11:30
Monica Tatoiu, superstiția pe care o respectă în fiecare an de Revelion. „Se pune acolo unde este esența vieții”

Monica Tatoiu are o serie de superstiții pe care le respectă fără ezitare în noaptea de Revelion. Una dintre ele o asigură că dorințele îi vor deveni realitate.

”Ritualul de Revelion este cu chiloţi. Eu şi soţul meu nu suntem niciodată acasă de Revelion. Eram pe pârtii când eram mai verzi, acum suntem mai portocalii. Chilotul roşu să fie nou, ca să nu fie decolorat. În chilotul ăla se pune dolar, euro. Se pune acolo unde este esenţa vieţii”, a spus Monica Tatoiu, într-un interviu pentru Antena 3.

Citește și Andra, adevărul despre plecarea de la Vocea României: „Nu era despre mine acolo. Nu sunt genul ăla de om. Nu vreau să trăiesc astfel de momente”

Nu e singura persoană care apelează la această superstiție în noaptea trecerii dintre ani. Sunt mulți care cred că dacă ai pe tine ceva roșu de Revelion vei atrage norocul când vine vorba de dragoste și bani.

”O să duc negocieri dure pentru vacanța de ziua mea în Polinezia Franceză. Dacă nu iese anul asta măcar o promisiune fermă pentru 2025”, a mai punctat Monica Tatoiu.

Ce face Monica Tatoiu de Revelion

Monica Tatoiu își petrece Revelionul departe de casă, într-o destinație cu temperaturi ridicate, cu soare și nisip fierbinte.

Citește și Ce diferență de vârstă există între Sânziana Negru și Ștefan Floroaica. Actorul e mult mai tânăr decât câștigătoarea America Express

”Oasele bătrâne au nevoie de soare. O lună departe de scandalurile de acasă. Pe 1 ianuarie 2024, la ora 9:00, prima scufundare”, spunea Tatoiu pentru FANATIK.

Monica Tatoiu va avea parte de un an greu, așa că speră ca superstiția cu lenjeria roșie să nu fie în zadar. În luna februarie urmează să fie supusă unei operații destul de complicate. ”Îmi pun un genunchi nou pe 12 februarie”, a mai spus ea.