Povestea de dragoste care A ŞOCAT întreaga ţară. Monica se mărită cu vărul ei primar, cu 20 de ani mai în vârstă

Monica VanHoek, o femeie din Statele Unite ale Americii, a dezvăluit că se va mărita cu Paul Derschan, verișorul ei primar, cu 20 de ani mai în vârstă. Decizia femeii a împărțit familia în două tabere.

09 feb. 2020, 14:11
Povestea de dragoste care A ŞOCAT întreaga ţară. Monica se mărită cu vărul ei primar, cu 20 de ani mai în vârstă

Monica VanHoek, 35 de ani, din Colorado Springs, s-a îndrăgostit de vărul ei primar, Paul Derschan, în vârstă de 55 de ani, după ce a divorţat, iar ruda sa i-a fost alături în momentele grele. Acum, femeia plănuiește să se mărite cu verișorul ei, managerul unei firme de construcții, și să facă copii cu el.

Monica VanHoek a povestit că inițial, i-a fost greu să aibă relații intime cu verișorul ei primar, ba chiar plângea de fiecare dată când făceau amor.

„Mă simțeam foarte vinovată și izbucneam în lacrimi după ce făceam amor. Relația noastră a fost întotdeauna foarte firească. Intimitatea a fost singura parte ce a părut forțată la început. A durat șase luni până să simțim că nu facem ceva greșit!”, a povestit Monica VanHoek.

Pamela Anderson s-a căsătorit pentru a cincea oară. Surpriză: cine este soţul miliardar

Relația celor doi nu este ilegală în Colorado, dar câțiva membri ai familiei lor s-au opus total legăturii lor.

„Din fericire, câțiva îmi țin partea și sunt bucuroși că am găsit pe cineva pe care îl iubesc cu adevărat și care mă tratează frumos”, a mai spus Monica VanHoek.

Monica VanHoek şi Paul Derschan sunt logodiți din mai 2019 și plănuiesc să se căsătorească în august. Cei doi vor să devină părinți, dar vor avea nevoie de un tratament in vitro.