Monstrul de aproape 5 metri şi peste 400 kg, ucis de un vânător lunetist. Este cel mai mare crocodil vânat în afara Floridei

Doug Borries, un vânătorul de crocodili din Mississippi, a prins cel mai mare aligator capturat vreodată în afara statului Florida, cu o lungime de aproape 5 metri şi greu de 410 kg.

07 feb. 2022, 14:12
Monstrul de aproape 5 metri şi peste 400 kg, ucis de un vânător lunetist. Este cel mai mare crocodil vânat în afara Floridei

Borries a găsit creatura monstruoasă într-un lac privat, după ce i s-a spus despre ea de un prieten care și-a amintit din copilărie de aligator care în prezent ar trebui să fie în vârstă de aproximativ 80 de ani. Se ştia despre acest crocodil că se hrăneşte de obicei cu animelele care se aventurează prea aproape de malurile lacului său.

„Era timpul ca aligatorul să fie vânat, pentru că au început să dispară din ce în ce mai mulţi viței”, a spus Doug Borries. Creatura a fost împușcată în cap, de la o distanţă de 160 de metri. Vânătorul a scos apoi creatura de 80 de ani din fundul lacului și a fost surprins de dimensiunea sa enormă. „Nu aveam idee cât de mare era corpul lui până când l-am scos complet din lac”, a spus Borries pentru McClatchy News.

Doug şi crocodilul

Citeşte şi Ioan Crişan, afaceristul mort în explozia de la Arad, avea o fermă de crocodili și de somn african

Carnea aligatorului a fost prelucrată pentru a fi mâncată, iar capul aligatorului a fost împăiat şi atârnă acum pe unul din pereţii casei lui Borries. Postarea sa de pe Facebook, care îl înfăţişează pe uriașul alligator, a primit, de asemenea, o atenție semnificativă, deoarece a strâns aproape 10.000 de distribuiri, scrie Daily Mail.

Cu toate acestea, comentatorii au fost polarizați cu privire la practica vânătorii, unii apărându-l pe Borries pentru captura impresionantă, în timp ce alții l-au criticat pentru că a ucis crocodilul.

Doug şi crocodilul

Citeşte şi Peştele de 200 kg care a atras atenţia US Air Force. Solzii săi sunt comparaţi cu o vestă antiglonţ FOTO