Monstrul din Lacul Horgeşti a fost prins! Crapul de 30 de kilograme a fost vânat ani de zile de pescari

Monstrul din lacul Horgești a fost prins. Crapul uriaș cântărește 30 de kilograme și a fost vânat ani de zile de către pescari. Cel care a realizat această captură este Mihai Simion, unul dintre administratorii lacului Horgești.

23 oct. 2022, 10:20
Monstrul din Lacul Horgeşti a fost prins! Crapul de 30 de kilograme a fost vânat ani de zile de pescari

Victorie pentru pescarii din Bacău. Un crap uriaș care cântărește peste 30 de kilograme a fost prins pe lacul Horgești. Monstrul a fost vânat de către pescari ani de zile însă nimeni nu a reușit să îl captureze până acum.

Citește și Cum faci peşte prăjit fără să miroasă în casă. Trucurile geniale la îndemâna oricărei gospodine

Cel care a reușit să îl prindă pe cel mai dorit trofeu din lacul Horgești este Mihai Simion, unul dintre administratorii lacului.

În ultimii ani, crapul de peste 30 de kilograme a fost inventariat de mai multe ori însă nu a reușit nici un pescar să îl captureze, ceea ce a făcut ca exemplarul să devină o atracție pentru pasionații de pescuit sportiv care veneau anual la Horgești

Nimeni nu credea vreo dată că acest exemplar va fi prins, asta pentru că se cunosc cazuri de crapi care nu sunt interesați de niciun tip de nadă și mănâncă doar hrană naturală din lac, ceea ce îi face aproape imposibil de capturat.

Însă când nimeni nu mai spera ca „monstrul din Horgești” să fie prins, Mihai Simion, unul dintre administratorii lacului, i-a venit de hac crapului gigant. Peștele a fost prins într-o zonă în care, de obicei, nu pescuiește nimeni.

Cu o zi înainte de captura record, Mihai Simion a prins un crap de 18.3 kilograme, iar în dimineața următoare a reușit să pună pe saltea exemplarul impresionant de 30,3 kilograme, care reprezintă noul record al lacului.

De ce nu a reușit nimeni până acum să prindă peștele gigant?

Explicația este simplă, pescarii spun că peștele este foarte probabil să fie teritorial și să prefere zona de lângă digul de la Horgești, fără presiune din partea pescarilor de crap, ceea ce ar explica faptul că a evitat până acum să fie prins.

În urma acestei capturi, Horgești intră în clubul restrâns al lacurilor din România cu crapi de peste 30 de kilograme prinși la pescuit sportiv.

Citește și Pește uriaş, de peste 5 metri lungime, pescuit în Chile. Prada a fost ridicată cu macaraua