Monstrul din Loch Ness sau iluzie optică? Vezi imaginea care îi pune pe gânduri pe cercetători

Publicat: Vineri, 20 Aprilie 2012 16:43 // Actualizat: Vineri, 20 Aprilie 2012 22:09 // Sursa: RTV.net

Vânătorii de monştri au surprins o nouă imagine greu de explicat, dar în care ar putea fi chiar legendarul monstru din Loch Ness.

O imagine surprinsă de un sonar pe fundul lacului Loch Ness face valuri printre pasionaţii de bizarerii. Experţii au exclus posibilitatea ca în imagine să fie un peşte obişnuit, o focă sau pur şi simplu o formaţiune de gunoaie, aşa că toată lumea se gândeşte cu înfrigurare că ar putea fi o nouă dovadă a existenţei monstrului.

Legenda monstrului din Loch Ness este unul dintre marile mistere ale lumii, care persistă de generaţii întregi. Poveştile, imaginile şi zvonurile privind faptul că un monstru ar trăi pe fundul celui mai înalt lac din Scoţia au o vechime de zeci de ani.

Dar imaginea surprinsă acum de sonar, în care apare o creatură asemănătoare unui şarpe, ar putea duce în sfârşit la descoperirea misterului monstrului din Loch Ness. Misterioasa creatură a fost surprinsă de căpitanul de vas Marcus Atkinson, la o adâncime de aproape 25 de metri, şi se estimează că ar fi lungă de peste 1,5 metri.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
loch ness monstru monstrul din loch ness sonar
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
04 mai 12:33
...rel="nofollow external" target="_blank" title="" class="ext-link">Daily Mail. Citeşte şi Monstrul din Loch Ness sau iluzie optică? Vezi imaginea care îi pune pe gânduri pe cercetători ...
1
EUR
4.8341
RON
05 Aug
noapte 17 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H