Monstrul din Loch Ness sau iluzie optică? Vezi imaginea care îi pune pe gânduri pe cercetători

Vânătorii de monştri au surprins o nouă imagine greu de explicat, dar în care ar putea fi chiar legendarul monstru din Loch Ness.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 13:43

O imagine surprinsă de un sonar pe fundul lacului Loch Ness face valuri printre pasionaţii de bizarerii. Experţii au exclus posibilitatea ca în imagine să fie un peşte obişnuit, o focă sau pur şi simplu o formaţiune de gunoaie, aşa că toată lumea se gândeşte cu înfrigurare că ar putea fi o nouă dovadă a existenţei monstrului.

Legenda monstrului din Loch Ness este unul dintre marile mistere ale lumii, care persistă de generaţii întregi. Poveştile, imaginile şi zvonurile privind faptul că un monstru ar trăi pe fundul celui mai înalt lac din Scoţia au o vechime de zeci de ani.

Dar imaginea surprinsă acum de sonar, în care apare o creatură asemănătoare unui şarpe, ar putea duce în sfârşit la descoperirea misterului monstrului din Loch Ness. Misterioasa creatură a fost surprinsă de căpitanul de vas Marcus Atkinson, la o adâncime de aproape 25 de metri, şi se estimează că ar fi lungă de peste 1,5 metri.