Monstrul din Râmnicu Sărat care şi-a ucis familia, condamnat în Grecia pentru trafic de minori

Monstrul din Râmnicu Sărat care şi-a ucis familia a fost condamnat în Grecia pentru trafic de minori. El a racolat mai multe fete de 16 - 17 ani şi le-a forţat să se prostitueze în străinătate. Bărbatul a încercat să se sinucidă, însă medicii au reuşit să îi salveze viaţa aşa că, dacă îşi va reveni, el va răspunde în faţa legii pentru asasinarea fetiţelor şi iubitei sale.

10 mai 2014, 06:52
Monstrul din Râmnicu Sărat care şi-a ucis familia, condamnat în Grecia pentru trafic de minori

Asasinul de la Râmnicul Sărat se află acum pe mâna medicilor de la Spitalul Floreasca din Bucureşti, la secţia de Terapie Intensivă, întrucât se află în stare gravă. Medicii fac eforturi ca să îi salveze viaţa.

Bărbatul de 30 de ani a mai fost condamnat la închisoare pentru viol, iar acum urma să ajungă din nou după gratii, pentru trei ani, pentru că a trimis în Grecia mai multe tinere minore ca să se prostitueze, potrivit România TV.

Gândul că urma să ajungă din nou la închisoare, dar şi faptul că partenera sa de viaţă l-a părăsit, l-a transformat într-o fiară. Astfel, şi-a ucis iubita şi cele două fetiţe de 7 şi 8 ani.

Imediat după crime, încolţit de poliţişti, bărbatul a încercat să se sinucidă. Medicii de la spitalul din Râmnicu Sărat au decis să-l trimită la Bucureşti, la Spitalul Floreasca. Este în stare gravă, iar dacă va supraviețui, îşi va petrece restul vieţii după gratii pentru triplu asasinat.