Monstrul şi-a primit pedeapsa. A bătut-o pe fosta iubită până a băgat-o în comă, iar judecătorul i-a spus că a fost foarte norocos FOTO

Un bărbat care şi-a bătut fosta iubită cu o bestialitate rar întâlnită, provocând răni care i-au îngrozit şi pe doctori, şi-a primit luni sentinţa, din partea judecătorilor din Sheffield. Shaka Williams a fost condamnat la doar 10 ani de închisoare, deşi a adus-o pe femeie în pragul morţii.

22 oct. 2019, 14:48

Britney Bashforth, o tânără mamă de 24 de ani, a fost victima manifestării animalice a bărbatului. În fatidica zi de 13 aprilie, Shaka Williams şi-a ieşit pur şi simplu din minţi şi a jucat-i în picioare pe Britney. Multiple fracturi la faţă, leziuni ale plămânilor, splina ruptă şi până şi ficatul femeii a avut de suferit, rănile fiind prea puţin compatibile cu viaţa, la prima examinare a medicilor.

Nu mai puţin de o lună a stat femeia în compă, iar apoi, timp de alte opt săptămâni medicii au supus-o la tot felul de intervenţii chirurgicale, pentru a-i reda o viaţă normală.

La proces, Britney Bashforth a spus că viaţa sa a fost ruinată de Shaka Williams, care este şi tatăl copilul său. „Shaka Williamsaproape că m-a omorât, sunt norocoasă să fiu în viaţă. Am trăit timp de doi ani în această relaţie violentă, dar ultimul atac a fost cel mai rău„. Tânăra mai spune că suferă de anxietate, depresie şi a început să-şi piardă părul,l din cauza bătăii primite. Britney Bashforth a fost bătută atât de rău încât atunci când s-a trezit după bătaie se simţea atât de rău şi nu-şi mai amintea nimic, încât a crezut că a fost lovită de o maşină.

Multă lume se aştepta ca agresorul de 31 de ani să primească ani grei de închisoare şi au fost dezamăgiţi când au aflat că va sta în spatele gratiilor doar 9 ani şi 10 luni, foarte puţin în comparaţie cu gravitatea faptelor comise, în opinia multora. „Eşti foarte norocoscă nu a murit, altfel ai fi primit închisoare pe viaţă„, i-a spus însă judecătorul.