Monstrul din Caracal, dezvăluiri şocante despre cum a violat-o 4 zile pe Luiza: „Mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”

La începutul lunii noiembrie Gheorghe Dincă începe să scrie în celulă, explicând cu lux de amănunte ce a făcut cu trupul Luizei Melencu, o fată simplă, crescută de bunici. Detaliile sunt îngrozitoare.

14 dec. 2019, 10:45
Monstrul din Caracal, dezvăluiri şocante despre cum a violat-o 4 zile pe Luiza: „Mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”

Gheorghe Dincă își începe mărturisirea: o ia la ocazie în 14 aprilie și după ce intră în vorbă cu fata, recunoaște că „m-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”.

Inculpatul trece repede la fapte. Îi propune 30 de lei pentru servicii sexuale, dar pentru că fata refuză o leagă cu cureaua, o lovește peste față – explică Gheorghe Dincă. A legat-o inclusiv la ochi, să nu vad unde o duce.

Bagă mașina în curte, acolo unde îl aștepta un vecin, care îl mai ajuta la munca din curte. Cât timp s-a dus să dea la nutrii, Fănică – așa îl numea Dincă, o vede pe Luiza. Neavand de ales, Dincă îi spune că a adus-o pentru servicii sexuale, după care prietrenul său îl roagă să îl lase să o abuzeze și el. Ceea ce se și întâmplă, confirmă procurorii.

Dincă a cedat şi a povestit crimele: „Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc”

Georgiana Hosu, procuror șef interimar DIICOT: „În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheroghe, prin constrângere, au violat-o pe tânăra lipsită de liberate.”

Dupa 4 zile de chin, în 17 aprilie, Luiza moare în casa lui Dincă. Dis-de-dimineață, acesta se enervează că fata se opune… și începe să o bată. Inculpatul povestește că s-a dus să dea de mâncare la nutrii și când s-a întors a văzut că „fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”. Recunoaște în fața anchetatorilor că a intrat în panică. Cu sânge rece, explică cum a băgat-o în butoi.

Filmul răpirii şi violării Luizei, minut cu minut. Gheorghe Dincă a dat detalii care i-au îngrozit pe anchetatori