Monstrul din Caracal, dezvăluiri şocante despre cum a violat-o 4 zile pe Luiza: "Mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex"

Publicat: Sâmbătă, 14 Decembrie 2019 12:45 // Actualizat: Sâmbătă, 14 Decembrie 2019 12:45 // Sursa: romaniatv.net

La începutul lunii noiembrie Gheorghe Dincă începe să scrie în celulă, explicând cu lux de amănunte ce a făcut cu trupul Luizei Melencu, o fată simplă, crescută de bunici. Detaliile sunt îngrozitoare.

Gheorghe Dincă își începe mărturisirea: o ia la ocazie în 14 aprilie și după ce intră în vorbă cu fata, recunoaște că "m-a înfierbântat, mi s-a aprins becul. Nu mai judecam. Doream doar sex”.

Inculpatul trece repede la fapte. Îi propune 30 de lei pentru servicii sexuale, dar pentru că fata refuză o leagă cu cureaua, o lovește peste față - explică Gheorghe Dincă. A legat-o inclusiv la ochi, să nu vad unde o duce.

Bagă mașina în curte, acolo unde îl aștepta un vecin, care îl mai ajuta la munca din curte. Cât timp s-a dus să dea la nutrii, Fănică - așa îl numea Dincă, o vede pe Luiza. Neavand de ales, Dincă îi spune că a adus-o pentru servicii sexuale, după care prietrenul său îl roagă să îl lase să o abuzeze și el. Ceea ce se și întâmplă, confirmă procurorii.

Dincă a cedat şi a povestit crimele: "Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc"

Georgiana Hosu, procuror șef interimar DIICOT: „În aceeași zi, în camera unde dormea inculpatul Dincă Gheroghe, prin constrângere, au violat-o pe tânăra lipsită de liberate.”

Dupa 4 zile de chin, în 17 aprilie, Luiza moare în casa lui Dincă. Dis-de-dimineață, acesta se enervează că fata se opune... și începe să o bată. Inculpatul povestește că s-a dus să dea de mâncare la nutrii și când s-a întors a văzut că „fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”. Recunoaște în fața anchetatorilor că a intrat în panică. Cu sânge rece, explică cum a băgat-o în butoi.

Filmul răpirii şi violării Luizei, minut cu minut. Gheorghe Dincă a dat detalii care i-au îngrozit pe anchetatori

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
cazul Caracal Crime Caracal Gheorghe Dinca Luiza Melencu
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8026
RON
24 Feb
noapte 5 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H