Morgan Freeman, vocea unui clip de campanie al lui Hillary Clinton

Morgan Freeman a declarat vineri, într-un interviu la CNN, că o sprijină pe Hillary Clinton în cursa pentru învestitura democrată pentru alegerile prezidențiale din noiembrie și contribuie cu vocea sa la un clip electoral al acesteia.

21 feb. 2016, 15:54
Morgan Freeman, vocea unui clip de campanie al lui Hillary Clinton

Anunțul electoral începe cu o imagine din tinerețe a fostei Prime Doamne a SUA, iar pe fundal se aude glasul inconfundabil al cineastul de 78 de ani, laureat al Oscarului, care spune că ”Efortul vieții ei a fost să depășească barierele și la fel va fi președinția ei”.

„Ea înțelege că țara noastră nu-și poate atinge potențialul decât dacă vom face toți acest lucru”,afirmă el în finalul înregistrării de jumătate de minut, care prezintă succint activitatea dusă de Hillary Clinton pentru reforma justiției din statul Carolina de Sud, contra rasismului în școlile din Alabama și în favoarea înregistrării votanților hispanici în statul Texas.

Videoclipul a început să se difuzeze de vineri în Carolina de Sud, stat în care există un mare număr de locuitori de culoare și unde se vor desfășura, săptămâna viitoare, alegerile primare pentru desemnarea candidatului Partidului Democrat în cursa pentru Casa Albă, transmite Agerpres.