Mormane de gunoaie, sub zăpadă: În sectorul 6, deşeurile nu au mai fost ridicate de o săptămână

Publicat: Miercuri, 15 Februarie 2012 09:26 // Actualizat: Miercuri, 15 Februarie 2012 10:12 // Sursa: RTV.net

Mizerie sub peisajul imaculat al Capitalei. Munţii de zăpadă ascund... mormane de gunoaie. Pe străzile înfundate de nămeţi, maşinile de la salubritate nu au mai trecut de mai bine de o săptămână.

În sectorul 6 din Capitală, nimeni nu a mai ridicat gunoaiele de peste o săptămână şi jumătate. Firma care face deszăpezirea în acest sector este şi cea care trebuie să ia gunoaiele. Utilajele au trecut cu lama şi au înlăturat nămeţii chiar de săptămâna trecută, însă au uitat de gunoaie.

Cei de la salubrizare susţin că nu au cum să intre pe străduţe, pentru că ar putea rămâne blocaţi. Însă, pe străzi se poate circula acum în condiţii normale, astfel că scuza lor nu se susţine.

Până când maşinile de gunoi vor veni să strângă deşeurile, oamenii vor continua să le arunce pe unde pot. Reprezentanţii primăriei sectorului 6 şi ai companiei de salubritate nu au putut fi contactaţi pentru a comenta situaţia.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
15 feb 14:38
Răspunde | Votează email 0 email
asa e peste tot
la fel si in celelalte orase ale patriei, atata vreme cat este o conducere nesimtita, careia nu-i pasa de locuitorii cetatii sale.
GUNOAIE, CAINI COMUNITARI, AUROLACI, SARACIE,MIZERIE PESTE TOT
ASTA ESTE ROMANICA LUI BASHINESCU PE CARE NU O RATEAZA
1
EUR
4.8415
RON
27 May
noapte 9 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H