Mormântul Denisei Răducu a luat foc. Familia a mers la cimitir de urgenţă

Mormântul Denisei Răducu a ars, joi, ca o torță! Totul ar fi plecat de la o candelă aprinsă, de unde focul s-a extins, din cauza rafalelor de vânt, către locul unde-și doarme somnul de veci cunoscuta artistă.

03 ian. 2020, 07:32

În după amiaza zilei de joi, 2 ianuarie, mormântul Denisei Răducu, regretata cântăreață de manele, a ars aproape în întregime, focul mistuind darurile aduse de către familie și prieteni.

 

Potrivit cancan.ro, totul ar fi plecat de la o candela aprinsă, de unde focul s-a extins, din cauza rafalelor de vânt, către locul unde artista își doarme somnul de veci. Mai mult decât atât, focul a fost întreținut și de obiectele pe care artista le-a tot primit la mormânt din partea admiratorilor sau a apropiaților.

Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum în urmă cu doi ani și jumătate, fiind înmormântată la cimitirul din Ștefănești. Paznicii cimitirului au observat în cele din urmă incendiul și s-au mobilizat pentru a-l stinge. Se pare că focul s-a extins, din cauza vântului, de la o candela aprinsă. Incendiul a fost stins după câteva zeci de minute, fiind observant de câțiva oameni aflați în cimitir la momentul respectiv.

Motivul CUTREMURĂTOR pentru care tatăl Denisei Răducu ţine şi acum doliu pe casă. Fiica sa a murit în 2017

Solista Denisa Răducu a murit după cinci luni de chinuri groaznice, la vârsta de 27 de ani. Medicii din ţară au diagnosticat-o cu carcinom hepatocelular, iar cântăreaţa a cerut şi ajutorul specialiştilor din Viena, însă în zadar. A încercat mai multe tratamente chiar şi  naturiste, însă nu a avut nici o şansă în faţa bolii foarte agresive. loading...