Mormântul lui Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, a fost vizitat doar de câţiva prieteni la parastasul de doi ani

Mormântul lui Cornel Galeș și al Ilenei Ciuculete s-a umplut din nou de flori, la parastasul de doi ani de la moartea impresarului. Doar câțiva apropiați au participat la eveniment.

04 dec. 2021, 10:33
Mormântul lui Cornel Galeş, soţul Ilenei Ciuculete, a fost vizitat doar de câţiva prieteni la parastasul de doi ani

Cea care a organizat parastasul a fost Viviana Măntoiu, femeia de afaceri care s-a ocupat și de înmormântarea bărbatului. Cei doi au avut o relație după moartea Ilenei Ciuculete. Printre cei care au venit la cimitirul Străulești 2 s-au numărat impresarul Silivu Lăpădat și interpretul Gore Belanschi. Aceștia au asistat la o slujbă de pomenire, după care au mers la un restaurant din nordul Capitalei.

Cornel Galeș s-a stins din viață pe 1 decembrie 2019, într-un teribil accident de mașină care s-a petrecut în Spania, potrivit Wowbiz. Soțul regretatei Ileana Ciculete se afla pe autostradă, în apropiere de Valencia când a pierdut controlul volanului și a căzut de pe un pod. Conform autorităților, bărbatul de 56 de ani a murit pe loc.

Galeș se mutase din România de ceva vreme și își tăiase legăturile cu prietenii de aici. Tocmai acesta este și motivul prezenței relativ restrânse de la parastasele lui. Bărbatul avea o relație rece cu fiica lui din prima căsătorie, pe care n-o mai văzuse de foarte mulți ani și se certase și cu Mugurel și Cristi, băieții interpretei.

Parastasul de doi ani pentru Cornel Galeş

Citeşte şi: Anastasia Soare, cea mai bogată femeie din România. Ce loc ocupă „Regina Sprâncenelor” în topul Forbes

Cei doi l-au acuzat pe Galeș că i-a păcălit cu moștenirea mamei lor, spunându-le că toată averea s-a dus pe tratamentele femeii. În realitate, Cornel Galeș apucase să vândă casa în care a locuit cu Ileana înainte ca aceasta să moară iar o parte din bani îi investise în achiziționarea unui apartament situat în nordul Capitalei.Acum, întreaga avere lăsată de Galeș și Ciuculete a devenit obiectul unui proces între moștenitorii celor doi.

Tot din acest motiv, cei care vin la mormântul lui Galeș și al Ilenei Ciuculete o fac în mod separat. Pe de-o parte sunt cei câțiva prieteni ai impresarului iar de cealaltă parte rudele cântăreței care se ocupă de parastasele acesteia.

Citeşte şi: Raluca Bădulescu şi-a îngrijorat fanii de pe Instagram cu ultimele fotografii. Ce au remarcat urmăritorii juratei de la „Bravo, ai stil”